Големият Стефан Данаилов най-после може да затвори драматичните серии в

...
Големият Стефан Данаилов най-после може да затвори драматичните серии в
Коментари Харесай

Ламбо ще става дядо

Големият Стефан Данаилов най-сетне може да затвори трагичните серии в живота си и да се поздрави с щастливо фамилно събитие.

Ламбо ще става дядо. Синът му Владимир Данаилов единствено след дни се прибира у нас да види татко си. Влади идва на 5 юни за премиерата на Мастера в Народния спектакъл и се чака да му заяви богатствата новина, че двамата със брачната половинка си Виктория чакат правоприемник. Новината не отхвърли и майката на Влади - очарователната Ирен Кривошиева. " Като пристигна той, го питайте персонално, не желая аз да съм му представител ", показа партньорката на сцената на Стоянка Мутафова.

Самият Влади изненадал баща си с решението да участва на премиерата на пиесата " Актрисата " по Питър Куилтър. Само преди година той показа, че скоро няма да се връща в родината, защото му предстоят голям брой изпити за специалността " Медицина ", която учи в американския университет " Джон Едуардс - Маршал ". След като схванал щастливата новина обаче, синът на Ламбо решил, че е най-добре той персонално да заяви на татко си обстоятелството, че ще става дядо.

" Ако имам момче, то ще се споделя на татко ми - Стефан. Ако е момиче, на майка ми - Ирен ", показа Владимир пред " България Днес " малко преди да замине за Съединени американски щати предходната година. Тогава с татко си Данаилов-младши разискал опциите за образованието си в чужбина. Влади не поискал татко му да го устоя и решил, че ще изтегли заем за изпитите. 900 000 лв. взел той без рента. Всеки студент получава в Америка стипендия, в случай че го одобряват. Него го одобриха. От 10 000 души са признати единствено 14. Държавата отпуска безлихвен заем като тласък за хората, които се трудят и желаят да съумяват ", показа ни майката на Влади - Ирен Кривошиева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР