Големият син на футболната легенда Стойчо Младенов – Александър последва

...
Големият син на футболната легенда Стойчо Младенов – Александър последва
Коментари Харесай

Синът на Стойчо Младенов с хиалурон в устните

Големият наследник на футболната легенда Стойчо Младенов – Александър последва образеца на плеймейтките. Навремето Сашо Младенов си напомпал джуките, съвсем като Николетите и Златките, издадоха близки до славната фамилия, написа HotArena.

Не доста хора знаели, че юношата на ЦСКА има инжектиран хиалурон в устните. За разлика от родните плеймейтки, при него разликата не била чак толкоз фрапираща, само че от близко си личало напълно ясно.

Освен това Сашо Младенов доста рядко попадаше пред медийните обективи освен като футболист, само че и след края на късата му спортна кариера.

„ Като схванаха, някои от хората към него, взеха да му се подиграват. Но не му дремеше особено”, описват за тези времена негови познати. За младия Младенов се знае, че постоянно е бил конте и плейбой отвън футболния терен.

През годините мина през леглото на не една и две знойни хубавици, като за малко бе женен и за „ Мис България” - 2002 година Теди Бургазлиева. От някогашната си половинка Александра Серкизова има дребна щерка на име Дария.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР