Големият победител от тазгодишния сезон на Игри на волята -

...
Големият победител от тазгодишния сезон на Игри на волята -
Коментари Харесай

Алекса: Вече две години живеем в колата на Елица,100-те хиляди ще ни помогнат

Големият победител от тазгодишния сезон на " Игри на волята " - Алекса Ерски сграбчи 100 000 лв. и незабавно откри приложение на крупната сума. Седемкратният първенец на Сърбия по битка към този момент прави проекти за бъдещето и в тях, несъмнено, централно място заема обичаната му Елица, която проля предостатъчно количество сълзи за него по време на конкуренцията.

" Предстои ни с Елица да се преместим тук, в София. Иска ми се да продължа с битката в България. Треньорът ми е тук и имам доста положителни спаринг сътрудници. Вече две години живеем в колата на Елица, непрекъснато сме в придвижване. Но имам вяра, че 100-те хиляди ще ни оказват помощ. Моята фантазия беше ние двамата да си намерим наше място ", категоричен е огромният победител.

" Искам да кажа едно огромно " Благодаря! “ и на Филип, и на Георги. Без тях финалът нямаше да е по този начин зрелищен. Изпитвам огромно почитание към Филип. Аз съм герой и когато виждам човек, който е по-добре физически квалифициран от мен, съм респектиран. Бях благополучен от успеха, само че когато ги видях по какъв начин седят тъжни от загубата, сърце не ми даде да се веселя. Всички бяха доста положителни ", бе едно от първите неща, които Алекса показа след успеха си във Vbox7.

Всъщност, когато Алекса печели шоуто и излиза от него, Елица не знае, защото предаването се излъчва на запис по малкия екран. Така той съумява да я изненада в хотела, в който е отседнала. " Тя въобще не ме очакваше ", връща лентата с усмивка огромният победител.

Колкото до концепцията да взе участие дружно с приятелката си в " Игри на волята ", Алекса разкрива следното: " Всичко стартира по този начин: Елица гледа всеки сезон на предаването. В самото начало аз не говорех доста добре български, само че хвърлях по едно око на тв приемника. Видях Арената на " Игри на волята “ и ми стана забавно. Постепенно започнах да виждам повече от нея. Когато сезонът завърши, а Андрей стана победител, с Елица отидохме на подготовка. По едно време, до момента в който си цъкаше на телефона, стартира да ми задава разнообразни въпроси. След по-малко от месец ми се обадиха от предаването.

Случи се по този начин, че тъкмо до момента в който течаха кастингите, ние бяхме възнамерявали да прекараме Коледа във Варна. София ни беше по път и се явихме. Тя не искаше да взе участие, само че влезе поради мен. Аз желаех да играя, тъй като бях в сложен интервал. Колебаех се дали да се откажа от битката ", споделя още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР