Големите съдилища възобновиха от днес редовните си заседания. Това става

...
Големите съдилища възобновиха от днес редовните си заседания. Това става
Коментари Харесай

Големите съдилища възобновиха редовните си заседания

Големите съдилища възобновиха от през днешния ден постоянните си съвещания. Това става при спомагателни ограничения за сигурност поради пандемията.
Съдилищата възобновяват съвещания при съблюдаване на ограничения за сигурност Съдебните зали са оборудвани със стъклени загради, като след всеки развой ще се дезинфекцира
Опашката пред Софийския областен съд даже в натоварения утринен час върви бързо – хората изчакват на отдалеченост, обособени са и спомагателни входове. С приоритет се пускат страните по делата, само че 20 минути преди да почнат, с цел да няма скупчване по коридорите.

В самите съдилища се влиза единствено с маска. Тя може да бъде свалена единствено по решение на съдията – да вземем за пример при положение, че разпитва очевидец или обвинен.
Висш съдебен съвет одобри правила за работа на съдилищата в изискванията на пандемия Съдийската гилдия ще провежда медийна акция за поощряване използването на електронното правораздаване
Мерките в залите включват стъклена бариера за правосъдния състав, както и такива загради за страните по делата. Банките им в допълнение са раздалечени, а след всяко съвещание се прави стерилизация.

Много услуги към този момент са вероятни и онлайн. Специална организация има и за свидетелства за съдимост като към този момент се издават близо 500 дневно.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 2 443 10 130 880 Света 5 647 142 63 095 350 202 2 409 746 Заразени* Нови Починали България 2 443 10 130 Света 5 647 142 63 095 350 202
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР