Големи знаменитости от киното, музикалната и театрална сцена у нас

...
Големи знаменитости от киното, музикалната и театрална сцена у нас
Коментари Харесай

Миски и певици заработват като учителки

 Големи звезди от киното, музикалната и театрална сцена у нас са били учебни и академични преподаватели.

Своята първа заплата като учителка получава фолк певицата Камелия. Тя постъпва като възпитателка в родния си град Чипровци след дипломирането си. Въпреки че специалността й харесва, тя не се задържа за дълго на поста. Печели няколко локални състезанието за хубост. А по-късно се изявява и на музикалната сцена

Колежката й Димана е учител в музикалното учебно заведение " Княз Александър Първи ". Наскоро изпълнителката се дипломира със компетентност музикална педагогика Пловдивския университет " Паисий Хилендарски ".

Илиян Михов-Баровеца също влезе в амплоато  на учител в столичното 144-то учебно заведение. " Случайно попаднах тук. Дойдох да заменявам. Директорката ми сподели, че доста деца, като ме видели, имали предпочитание да се запишат при мен на пеене. Тогава взех решение да опитаме и към този момент пет години съм тук ", разяснява Баровеца.

Певицата Ашли две години подред е била заместник-директор на 56-то СОУ " Константин Иречек ". Тя приключва междинното си обучение в Широка лъка с профил национално пеене. Продължава образованието си в бакалавърската стратегия " Поп и джаз педагогика " в Софийски университет " Климент Охридски ". Продължава магистърска стратегия   " Образователен мениджмънт ". Работила е и като музикален възпитател 51-во СОУ " Елисавета Багряна ".

Фолк певицата Сани, известна с песента " Ах, банана ", също години наред работи като учителка. Примата на остарялата градска песен Мария Петрова е била директорка в Ловеч. Преди да изгрее на музикалната сцена, тя ръководи локална забавачка сполучливо, написа " Хотарена ".

Ексцентрична дизайнерка Миглена Каканашева – Mегз пък по-рано изнасяше лекции по мода в Югозападния университет " Неофит Рилски " в Благоевград. Затова се похвали тя със фотография в обществения си профил във фейсбук. " За мен е голяма чест да споделя знанията си. Приемам го като голяма отговорност и ще дам всичко от себе ", написа сбито Миглена.

Лекции по мода и здраве изнасяше силиконката Джулиана Гани. Подобно на Mехз нейната поява във висшия университет предизвика спорни мнения. Тя преподаваше на студентите в частното висше учебно заведение по агробизнес и развиване на районите в Пловдив.

Опита си на сцената предават огромна част от известните имена в киното и театъра. Актьорът Веселин Ранков изнася лекции в НАТФИЗ, редом с това образова, групи които се готвят за образователното заведение.

Режисьорът и актьор Ники Илиев също е в ролята на преподавател. Той прекарва огромна част от времето със студентите, които неведнъж е определял като своето ентусиазъм.

Башар Рахал работи школа по актьорско майсторство към " Нов спектакъл ". Голяма част от неговите възпитаници на по-късен стадий влизат без проблем в НАТФИЗ. Това е една от аргументите Башар да се гордее с възпитаниците си,  написа Телеграф.

Секссимволът на Народния театър Владимир Карамазов изнася лекции по снимка в Поморие. " Поканиха ме да приказвам не за техническата част от фотографията, а за прочувствената, за това, какво ми дава тя. Мисля, че ще е забавна среща ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР