Годишните награди Най-голям корпоративен дарител бяха връчени за 12-а поредна

...
Годишните награди Най-голям корпоративен дарител бяха връчени за 12-а поредна
Коментари Харесай

Президентът връчи награди за дарителство

Годишните награди " Най-голям корпоративен донор " бяха връчени за 12-а поредна година. Отличия получиха компании, които стабилно и транспарантно поддържат значими за обществото начинания и дела. Акцент тази година е благотворителната поддръжка за образованието.

Домакин на церемонията беше президентът Румен Радев. Той подсети, че дарителството има дълбоки обичаи у нас. Многобройни се образците в предишното, сподели президентът, когато хора с друго обществено състояние, само че обединени от обща идея, са завещали на България читалища, учебни заведения, университети, лечебни заведения. Радев особено отличи с почетна грамота просветителната стратегия " Научи се да даряваш ".
Румен Радев - президент на Република България: Дарителството не е просто акт на даване на материални и финансови средства. То е нещо доста по-голямо, то е аршин за цивилизоваността на едно общество. То е симптом, че това общество се крепи на хуманни полезности. То е заварка сред разнообразни обществени пластове. То е израз на вяра за бъдещето, за просперитета на една нация.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР