Годишната световна конференция на разработчиците на Apple, WWDC 2023, трябва

...
Годишната световна конференция на разработчиците на Apple, WWDC 2023, трябва
Коментари Харесай

Инвеститорите на Apple искат свой ChatGPT

Годишната международна конференция на разработчиците на Apple, WWDC 2023, би трябвало да стартира през днешния ден, 5 юни, и съгласно известията, софтуерният колос възнамерява да показа първите си очила за смесена действителност.

Говори се, че тези очила поддържат технологиите за разширена действителност (AR) и виртуална действителност (VR) и евентуално ще са оборудвани с мощния чип Apple Silicon и спортните висококачествени Micro OLED екрани.

Но анализатор сподели, че вложителите са по-заинтересовани по отношение на проектите на компанията на WWDC да показа обвързвана с изкуствения разсъдък (AI) технология, в сравнение с предстоящите очила за смесена действителност Reality Pro на Apple.

По-специално, анализаторът на TF Securities Минг-Чи Куо показа скорошните си полемики с анонимни вложители по отношение на WWDC 2023. Според него, вложителите са по-малко заинтригувани от очилата за смесена действителност на Apple, които може да не донесат „ обилни доходи и облага “ до 2025 година

От друга страна, Куо показва, че вложителите се интересуват от AI, изключително откакто Nvidia предвижда 50% нарастване на тримесечните доходи, което я слага по-близо до това да стане първата, струваща трилион $, компания.

Куо прибавя, че вложителите се интересуват повече от това, по кое време Apple ще пусне услуги, сходни на ChatGPT. Той има вяра, че анонсът на свързани с AI услуги и генеративен AI (AIGC) на WWDC ще поддържа актуалните капиталови настроения в региона на AI.

Някои вложители имат вяра, че сполучливото стартиране на предстоящите очила за смесена действителност Apple Reality Pro може да окаже огромно въздействие върху промишлеността на 3D-компютърната графика и 3D-интерактивния дизайн, а способността за консолидиране на AIGC услугите може да предопредели триумфа в дълготраен проект.

Apple към момента не е обявила публично никакви проекти за стартиране на нови очила за смесена действителност или свързани с AI функционалности, за които и да са от нейните хардуерни или софтуерни артикули преди WWDC 2023.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР