Годишната сесия на китайския парламент приключи. В нея участваха над

...
Годишната сесия на китайския парламент приключи. В нея участваха над
Коментари Харесай

Годишната сесия на китайския парламент приключи

Годишната сесия на китайския парламент завърши. В нея участваха над 2 000 депутати. Президентът Си Дзинпин разгласи, че Китай е влезнал в нова епоха на развиване.


На сесията на китайския пърламент бяха одобрени значими промени. Пекин пристъпва кам нов стадий на промени и модерниздация. Страната е решена да още повече да отвори пазара си за света.

Твърдо имаме вяра в сполучливото бъдеще на Китай, сподели в речта си китайският президент.
Си Дзинпин, президент на Китай: Само когато хората имат доверие, страната има бъдеще и става мощна. Тъй като социализмът с китайско лице навлезе в нова епоха, работливият и самоуверен китайски народ сатан по-уверен, по-горд и по-силен.Историята го удостовери и ще продължава да го удостоверява, че единствено социализмът може да избави Китай.
Премиерът Ли Къцян посочи, че националната стопанска система ще бъде отворена изцяло за непознатата конкуренция, с по-добра отбрана на интелектуалната благосъстоятелност.

Китайският министър председател съобщи, че не желае комерсиална война със Съединените щати.Той добави, че Китай ще вземе ограничения за по-балансирани търговски връзки с Вашингтон.Основите на китайската стопанска система са здрави, финансовият бранш е постоянен, увери Ли Къцян.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР