Годишната класация за най-популярното съдържание на българската платформа за забавление

...
Годишната класация за най-популярното съдържание на българската платформа за забавление
Коментари Харесай

Vbox7 с годишна класация за най-популярното съдържание през 2021 година

Годишната ранглиста за най-популярното наличие на българската платформа за развлечение Vbox7 през 2021 година към този момент е налична. Тя е разграничена в две обособени категории – Tоп 100 на най-гледаните видеоклипове и Tоп 100 на най-четените публикации.

Първите две места на видеокласацията за 2021 година се поделят сред вести, свързани с COVID-19 пандемията. След тях се подрежда видео за Меган Маркъл с трагични самопризнания, трансформирали се в скандал за кралското семейство през миналата година. Най-голям интерес измежду българските известни лица са провокирали видеата, свързани с Мария Бакалова, Лорина Камбурова, Денис Теофиков, Александра Петканова и други.

„ Игри на волята “ е риалити форматът с най-вече попаднали видеа в класацията, а някои от участниците в рисковото премеждие провокират сериозен интерес и в листата с най-четени публикации. Видеа от обичаните излъчвания “Като две капки вода “, „ Маскираният артист “, „ Един за различен “ и „ Забраненото шоу на Рачков “ също попадат в класацията на Vbox7.

Първото място в Топ 100 на публикациите за годината с над 350 000 прочитания заема материалът за рисковия деликатес " Дълбоко пържена вода “. Сред първите 10 най-четени публикации за 2021 година се подреждат още материали за Крисия, Део, Никита и Боби от Big Brother, Тита, Ивайла Бакалова и кастът на паметния сериал „ Под прикритие “. Сред участниците в настоящия сезон на „ Игри на волята “ максимален интерес е провокирал Симеон с новината за раздялата с дългогодишната си другарка, а Морунов и Паулина са съумели да намерят място измежду първите 20.

Двете ранглисти на Vbox7 оферират взор върху най-интересното от миналата година в областта на развлечението, шоубизнеса, спорта и обществените мрежи, като не липсват забавни вайръл трендове, известни инфлуенсъри и всичко най-споделяно и коментирано от Instagram и TikTok.

Цялата ранглиста с най-гледаните видеоклипове и най-четените публикации във Vbox7 за 2021 година можете да видите тук:.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР