Годината почти приключи и последните няколко дни на 2022 г.

...
Годината почти приключи и последните няколко дни на 2022 г.
Коментари Харесай

Проблемите на Big Tech няма да приключат с идването на новата година

Годината съвсем завърши и последните няколко дни на 2022 година не могат да дойдат задоволително скоро за Big Tech. През последните 12 месеца промишлеността мина от същинска еуфория, откакто компании като Apple записаха рекордни облаги, до нов тъмен интервал, в които компании като Meta принудени да редуцират хиляди служащи, написа Даниел Хаули за.

От проблемите с веригите на доставки, които притъпиха способността на Apple да отговори на търсенето на iPhon,  и опита на Федералната комерсиална комисия (FTC) да блокира договорката на Microsoft за придобиване на Activision Blizzard за 69 милиарда и съкращенията на работни места в Amazon, 2022 година беше сложна година за софтуерната промишленост.

„ Мисля, че 2022 година беше година на крайности за софтуерния бизнес “, сподели пред YahooFinance Боб О’Донъл, президент и основен анализатор в TECHnalysis Research. „ Преминахме от супер високи пазарни на софтуерните компании до съвсем тъкмо противоположното в края на годината, когато действителностите на стопанската система след пандемията започнаха да стават по ясни “, добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР