Годината определено може да бъде определена като една от най-интересните

...
Годината определено може да бъде определена като една от най-интересните
Коментари Харесай

Минимум 750 хиляди евро за най-скъпото BMW

Годината несъмнено може да бъде избрана като една от най-интересните за почитателите на BMW по целия свят. След като германците освежиха съвсем цялата си гама и показаха някои нови забавни модели, в този момент от спортната дивизия на BMW са оставили най-интересното за най-сетне. Както към този момент евентуално знаете, през идващия месец ще забележим XM и новото Z4, а през месец октомври ще затаим мирис за компактното купе М2.

Това, обаче, няма да постави завършек на забавната серия на BMW M и през ноември немската компания ще покаже може би най-ексклузивния и сигурно най-скъпия си модел досега – 3.0 CSL. Базираното на М4 спортно купе би трябвало да дебютира в предпоследния месец на годината, а в интернет се появиха клюки за цената на спортния модел. Според информация на BMWBLOG, които се базират на хора от компанията, цената на 3.0-CSL ще стартира от 750 хиляди евро. Това автоматизирано трансформира лекото и спортно купе в най-скъпия модел в гамата на германците.



Това което знаем все още е, че 3.0 CSL ще бъде основано на М4 CSL и сходно на него ще предлага само със задно задвижване. Основната разлика сред двете ще е съществуването на механична трансмисия при по-ексклузивния модел, както и евентуално повече мощ. Очакванията са тя да нарасне до 560 конски сили, а в допълнение инженерите да създадат промени по окачването, аеродинамиката и несъмнено, да понижат тежестта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР