Годината на Водния Тигър обещава вълнуващи аспекти и събития, затова

...
Годината на Водния Тигър обещава вълнуващи аспекти и събития, затова
Коментари Харесай

Каним ви за второто издание на събитието „Дни на астрологията“ в The Mall

Годината на Водния Тигър дава обещание вълнуващи аспекти и събития, по тази причина заповядайте в астрологичния свят на сп. ELLE & от 29 април до 1 май, където професионалните ни астролози ще ви отделят особено внимание и ще ви подарят персонален, самостоятелен хороскоп за 2022 година Ще можете да си отговорите на най-важните тематики и въпроси за всяка сфера, която ви вълнува!

В трите следващи дни ще откриете на етаж 1 в The Mall – от 12 до 19 ч.

На вашето внимание, с дълготраен опит и задълбочени знания в сферата, ще бъдат и 6-те ни прелестни астролози, членове на Съюза на астролозите „ Иван Станчев “ – Джина Василева, Елена Арсова, Деси Микулашева, Петя Аргилова, Венета Перелова и Петя Алексеева.

Те ще проведат безвъзмездни астрологични прогнози за всеки от записалите се на място в деня. За съставянето на хороскопа ви ще е належащо да знаете своя ден, час и място на раждане!



Ще ви посрещнем с чаша хубаво вино от , на което да се насладите, до момента в който научавате повече за планетите, съвпадите и транзитите, които се случват в астрологичните ви домове и цялото им въздействие върху вас.

И трите дни се отпуснете и насладете на удобната атмосфера, за която ще се погрижат сътрудниците ни , и , до момента в който се вслушвате в препоръките на нашите астролози по време на трите настоящи астрологични тематики, за които ще споделят по време на отворените им лекции:
Петък - 29 април – от 18 до 19 ч. Събота -30 април – от 15 до 16 ч.Неделя -1 май – от 15 до 16 ч.
Петя Алексеева и Ели Арсова с тематиката: “30.04 - Новолуние в Телец. Как ще повлияе на всеки един знак (зодия). ”

Джина Василева и Петя Аргилова с тематиката: " След 166г. още веднъж дружно и вкъщи. Съвпад Юпитер и Нептун за всеки знак. "

Деси Микулашева и Вени Перелова с тематиката: " Астрология за всеки ден. Или по какъв начин да работим с лунния календар, без да сме астролози. “

Няма по какъв начин да не ви поднесем и нова изненада, подготвили сме ви специфичен ъгъл – Ателие за изобразяване с къна, в който ще бъдете посрещнати от изключителната Виктория Котева, която към този момент над 10 години се отдава на това антично изкуство и ще ви потопи в дълбоката сила и чувство на тази ритуална процедура обвързвана с къната. Посетете ателието на място, където ще можете да опознаете в дълбочина смисъла, който се крие в изразителните рисунки в индийски и арабски жанр.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР