Година след кончината на Христо Сираков родният хайлайф мълчи, забравил

...
Година след кончината на Христо Сираков родният хайлайф мълчи, забравил
Коментари Харесай

Само Ирен Онтева не може да прежали Христо Сираков и почете паметта му

Година след кончината на Христо Сираков родният елит мълчи, не запомнил един от най-колоритните си членове. Не и Ирен Онтева - тя го уважи.

" Толкова е мъчно да го забравиш... Нека признателните мемоари да оцеляват във време на тъга. Когато Обичаш, паметта се трансформира в Съкровище. Измина една година без Христо Сираков. Царство му Небесно ", написа хубавицата. Преди 16 години тя му роди наследник, с който неотдавна бе на отмора в Монте Карло. Младежът към този момент е по-висок от майка си. леймейтки и моделки, които през годините се радваха на щедростта и вниманието на Сираков, през днешния ден мълчат.

Миналата година той си отиде след инсулт, а по-рано през прокълнатата 2020-а изкара и Коронавирус, само че се оправи с вируса. " С всеопростителна усмивка завърши един живот, отдаден на любовта и хубостта, споменът за който ще ни топли до края на дните ни ", споделиха от списанието-мъжка библия, с което дълго години бе обвързван Христо Сираков.

От първата си жена - манекенката Мария Бешлиева, плейбоят има доведена щерка - Деница. Когато е на 42 година, му се ражда щерка от Бешлиева - кръщава я Ана-Мария. Момичето се ражда в София със здравословен проблем, който постанова промяна на кръвта, само че през днешния ден към този момент е жива и здрава прелестна млада 23-годишна жена. След това Сираков се разделя с Бешлиева, като тя с двете си дъщери остава във Флоренция.

Плод на любовта му с Ирен Онтева е гореспоменатия Кристиян, който също идва с затруднения на бял свят. Ражда се в осмия месец и се постанова няколко седмици да остане в кувьоз. Името на Сираков се свързваше с безчет знайни и незнайни хубавици, оттова и прякорът му - Ицо Стоте манекенки. Прякор, който той по този начин и не припозна и не хареса.

Малко след връзката си с Ирен Онтева Сираков бе със Зара, която изгря в първия сезон на риалити шоуто " Биг Брадър ". Бизнесменът бе извънредно непосредствен и със силиконовата бомба Биляна Евгениева, като даже се заприказва за годеж и близка женитба, само че след това не се случи нищо и двамата прекратиха връзки. Приживе Сираков бе непосредствен и с две от последните носителки на купата " Мис Плеймейт " Жанета Осипова и Михаела Тодорова. Когато бе домакинка в " Черешката на тортата ", Жанета одобри ВИП гостите си точно в къщата на Сираков, само че не разяснява дали са интимни. За последно за негово гадже в средите се спрягаше името на Дениз Хайрула, само че предприемачът остана правилен на стила си да не разяснява и да пази персоналния си живот в загадка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР