Година след като искаше Антон Недялков, Бешикташ отново се сети

...
Година след като искаше Антон Недялков, Бешикташ отново се сети
Коментари Харесай

Турски гранд праща съгледвачи за български национал

Година откакто искаше Антон Недялков, Бешикташ още веднъж се сети за левия бранител на Лудогорец. Очаква се представител на турския отбор да бъде в ложите на "Хювефарма Арена " за срещата с Антверп в Лига Европа този четвъртък. Информацията е предадена от "Мач Телеграф ".

Още през лятото на 2019 година "черните орли " желаеха българския национал, само че тогава до трансфер не се стигна. Недялков бе гласен за заместител на турския национал Чанер Еркин, който се беше схванал с Фенербахче.

Тогава обаче от Бешикташ избраха конгоанеца Фабрис Нскалала от Аланияспор, само че и сега той е без конкуренция на левия бек. Заради това шефвете на Бешикташ желаят да вземат още един състезател на тази позиция, с цел да усилят конкуренцията в отбрана.

"Черните орли " не се показват на нужното равнище в защита от началото на сезона. Те позволиха 7 гола в първите 4 мача и заемат нежеланото 18-о място в класирането. Затова още занапред в клуба работят по укрепване на състава по време на зимния трансферен прозорец.

Недялков е корав титуляр в Лудогорец и в националния тим на България. Освен че може да работи по лявото крило на отбраната, той сполучливо играе и като централен защитник.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР