Година на политически компромиси, промени по върховете на българския футбол

...
Година на политически компромиси, промени по върховете на българския футбол
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: 6 партии ще влязат в парламента

Година на политически взаимни отстъпки, промени по върховете на българския футбол и последователно превъзмогване на коронакризата посредством имунизациите. Така гадателката на Силвио Берлускони и телевизионна водеща в Ломбардия Теодора Стефанова вижда 2021 година.

Нова година, нов шанс, нови прогнози. Компромиси, ваксини, вложения и последователно излизане от битката на COVID-19 - по този начин гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанови вижда 2021 година. Пандемията мощно поляризира света - за и срещу имунизациите. Те обаче съгласно Теодора Стефанова са единствения ни път към нормализирането на живота ни.

"Моята прогноза и предопределение към всички вас е да не се опасяваме и да създадем по този начин, че дружно да се обединим, да извървим този път и да излезем от този тунел, да забележим светлина, която в действителност ще ни върне към естествения метод на живот - да се имунизираме и по този начин последователно ще можем да прегръщаме обичани и близки хора. Да се върнем, да пътуваме, да бъдем дружно и да не се тормозим, че можем да бъдем приносители на този вирус и да заразяваме хората. Ще бъдем доста по-добре, по-спокойни и по- защитени. Наистина би трябвало да благодарим на науката, че това за толкоз малко време съумяха да основат и да създадат чудеса с няколко типа от тези ваксини ", съобщи персоналната врачка на Берлускони пред Нова Телевизия. Промени към по-добро Теодора Стефанова чака и в света на спорта.

"Прогнозата ми е, че ще забележим скоро завръщането на почитателите по стадионите. Чакаме с неспокойствие да се изпълнят стадионите. Може би това ще се случи последователно във всички страни, в Европа и във всевъзможен тип спорт. Не единствено за футбола - волейболът, баскетболът, леката атлетика, гимнастиката, на всички на ски спортовете. Ще се радваме на аудитория, естествено, откакто сме имунизирани и сме по- спокойни ", счита Стефанова.

"Тук също има един значим миг - ще бъдем изправени пред избори за президент на Футболния съюз, аз не желая да върша моите прогнози, тъй като знам кой ще го оглави, само че няма да го кажа, ще има балотаж изравянаване. Кандидатурата на един заслужен и потвърдил се човек. Той ще избере неговия екип и последователно от тази година ще стартират новите промени до две три години. Ще стартира да се случва нещо във футбола ", планува Теодора.

"Промени и тук също, ще се види, че е вярно оценен и е определен новият президент на БФС, тъй че - ето това е моята прогноза, че е пристигнало времето за тази смяна. Независимо че сега имаме един доста достен човек, който се оправя прелестно в тези условия на ковид, президент е на БФС и одобри с огромна отговорност и се оправя доста добре- Михаил Касабов ", твърди гадателката.

Според нея следва доста значима година за националния тим. Тя е на мнение, че с новия треньор - Ясен Петров, и с неговия екип и момчетата, които той ще извика, ще оправдаят доверието му и ни чака триумф на Европейското състезание.

Избори и промени освен във футбола ще има у нас. Предстоят два значими вота тази година за България. За президент през есента, където Теодора Стефанова предвижда избор на държавен глава след балотаж, и за парламент.

"Мога да кажа, че шест партии ще влязат в Народното събрание, и с доста малко няма да доближи на Българска социалистическа партия, тъй като ще бъдат съвсем като изравнени с ГЕРБ, само че с доста малко ГЕРБ, несъмнено, че ще бъде една от водещите още веднъж в партии. Година на взаимни отстъпки, ще бъдегодина на връзка, и всички, за положителното на България ще седнат дружно на една маса ", счита гадателката.

Нестабилност в ръководството заплашва и страната, в която Теодора живее сега. Трусове и различия предвижда гадателката на Берлускони по върховете на Европейския съюз - парите, пандемията, измененията - ще опълчват евролидерите. Промяна и противоборства се чакат и през океана. Там в Съединените щати съгласно Теодора Стефанова и републиканците, и демократите губят доверието на хората.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР