Година и половина след основния ремонт на трамвайното трасе по

...
Година и половина след основния ремонт на трамвайното трасе по
Коментари Харесай

Снимки показват, че Фандъкова лъже за успешен ремотн на столичен булевард

Година и половина след главния ремонт на трамвайното трасе по бул. Константин Величков, то наподобява по този начин – цялостно с дупки, пукнатини, пропадания, оголени релси... като че ли не е било ремонтирано преди малко и не са били изхарчени 1.5 млн. лева от нашите пари!
Така за казуса алармирато от " Спаси София " и демонстрират формален отговор, в който кметът на София Йорданка Фандъкова твърди, че " всички недостатъци и проблеми, които са установени, са отстранени от изпълнителя ". Твърденията й организацията дефинира като " открита неистина ".

.

" София е ръководена от върхушка, за която е присъща рискова композиция от несръчност и корупция. Само по този начин можем да си разбираем продължаващата цялостна индиферентност на кмета да отбрани публичния интерес.

Ще се осмели ли тя в миналото същински да санкции частните компании или хората в ръководената от нея администрация, позволили това?
Дали в миналото тя ще поеме действителна отговорност за безбройните некачествени поправки, с изключение на втръсналата ни фраза " научили сме си уроците "?
(Без)действията на Йорданка Фандъкова обричат София на невъобразим до момента #Застой - харчат се милиарди без да се вземат решение проблеми, до момента в който другите европейски столици ни задминават във всички вероятни посоки. ", разясняват във Фейсбук от организацията.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР