Година и половина след като излъчи сериала Пътят на честта,

...
Година и половина след като излъчи сериала Пътят на честта,
Коментари Харесай

Силвия Петкова влиза във форма за новия сезон на „Пътят на честта”

Година и половина откакто излъчи сериала „ Пътят на достойнството ”, Нова телевизия е поръчала втори сезон на продукцията, писа „ Уикенд ”.

Сценарият е подготвен от дълго време, а сега тече подготовка за фотосите, които би трябвало да стартират до към месец. Силвия Петкова незабавно влиза във форма, тъй като още веднъж й следва да играе основната героиня Кера, която, подгонена от злата си свекърва Бонка, се мести в София от Царево, с цел да стартира нов живот.

„ Последната една година се бях изоставила. Една година лежане, разпльокване, ястие на дупелепки и никакво предпочитание за нищо. Целта ми в този момент е 21 дни всеки работен ден да спортувам “, разкри неотдавна Силвия Петкова, евентуално имайки поради, че 21 дни е времето, което съгласно психолозите е нужно на човек, с цел да си сътвори избран табиет. Актрисата постоянно се е оплаквала, че й се плаче, като гледа своите слаби и стройни колежки, тъй като самата тя не е талантлива с сходна фигура по природа и се постанова да се поддържа във форма със свиреп тренировки. Сега това е от основна значимост, защото още веднъж ще играе Кера, в която се влюбват съвсем всички мъже в „ Пътят на достойнството ”. На първо място това е основният воин, изигран от Ивайло Захариев – предприемачът Калоян. Освен това по нея е вманиачен братът на личния й умрял брачен партньор – злият Димитър, чиято неудовлетворена пристрастеност го тласка към закононарушения. Кера има прекарвания и със собствен другар от детските години, който оказва помощ на Димитър в противозаконната му активност. Въобще – съдбовна жена, поради която Силвия Петкова ще се поти във фитнеса, като счита настрана от това да стартира и тренировки по йога.

Първата част на „ Пътят на достойнството ” ще остане в историята на родната телевизия като сериалът, провокирал най-вече кавги у нас. Всички те се дължаха на един от главните артисти в продукцията – Веселин Плачков. На него бе поверена емблематичната роля на Киро Християнина, която лепна като ръкавица на мъжа на Мариана Попова. Заради ревността на жена си обаче той отхвърли да снима любовни подиуми и това докара до съществени пречки за екипа на сериала. Освен, че оскъдните му целувки с хубавата София Маринкова в ролята на отколешната му обичана Жаки провокираха безчет мнения със своята безчувственост, артистът обществено си правеше устата, че да всяко събличане пред камера би трябвало да му се подвига хонорарът. Отделно от това жена му не спря да плюе в обществените мрежи против сценаристката на сериала Милена Фучеджиева. В резултат на всичко това се наложи да убият героя му и да уволнят Плачков макар известността на героя му. Това стана в последния епизод на сезона, в деня на сватбата на Киро с Жаки. Дали пък в сезон 2 няма да се окаже, че Християнина е оживял? Това евентуално зависи от развиването на спора на Плачков с продукцията.

И въпреки да не е ясно дали Киро Християнина ще се завърне на сцената в сериала, съвсем несъмнено е, че в него още веднъж ще взе участие кошмарът на всяка българска снаха – вуйна Бонка, брилянтно изиграна от актрисата Галя Александрова. Очаква се завръщане и на нейния наследник Димитър – артистът Благовест Благоев, на София Маринкова като Жаки, на Леарт Докле, набрал известност като Боксьора от „ Братя ”, който в „ Пътят на достойнството ” има роля на хитрец на дребно в Царево, както и на множеството от останалите обичани на феновете персонажи.  Феновете на сериала от време на време надигат глас, че желаят нов сезон, и молбите им най-сетне са чути от Нова телевизия. Очаква се „ Пътят на достойнството ” да се завърне в ефир наесен, като към момента се прецизира часовият пояс, в който ще се излъчва. Сезон 1 се излъчваше от 22 часа в делничните вечери. Какво ще решат в малкия екран в този момент, най-вероятно ще стане ясно до няколко седмици.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР