Година и половина след като bTV Action излъчи невиждания по

...
Година и половина след като bTV Action излъчи невиждания по
Коментари Харесай

bTV Action излъчва шоуто на Стоичков в Стара Загора

Година и половина откакто bTV Action излъчи невиждания по рода си футболен театър у нас - „ 50 години №8” в чест на 50-ата годишнина на Христо Стоичков, ето, че пристигна ред на нова порция обезпечено шоу от най-висока класа. То още веднъж е с неповторимата марка „ Стоичков”, още веднъж е в България и още веднъж ще бъде излъчено в ефира на bTV Action.

Датата е 20 септември, а мястото е Стара Загора. Тогава на терена в един от най-спортните градове в страната ни, ще излязат велики футболисти, разпределени в два звездни тима. Дрийм тиймът на „ Барселона” ще се изправи против селекцията на Христо Стоичков.

Истерията за билети в Стара Загора пораства с всеки идващ ден, а пропуските към този момент са на привършване. Много лимитирано количество има останали от ВИП билетите с единична цена 200 лв., цената на пропуските за Сектор А са 60 и 80 лв., за В – 50 лв., за Б и Г – 30 лв..

Съставите към този момент са ясни. В този на Камата блестят имената на някои от съотборниците му, с които той стигна до изключителното и недостижимо за генерации наред четвърто място в света – на Мондиала в Съединени американски щати през 1994 година: Красимир Балъков, Йордан Лечков, Наско Сираков, Емил Костадинов. И още: Петър Хубчев, Радостин Кишишев, Даниел Боримиров, Димитър Бербатов, Мартин Петров и други

Треньори на тези титани ще бъдат властелините Димитър Пенев – селекционер на „ златното поколение” от лудото американско лято през 1994-та, легендата на „ Локомотив” Пловдив и на България – Христо Бонев и гордостта на футболна Стара Загора – Петко Петков.

В отбора-мечта на „ Барса” на 20 септември в Стара Загора ще забележим имена като Джанлука Дзамброта – международен първенец с Италия, знаците на холандския футбол – Едгар Давидс и Роналд де Бур, португалските „ лъвове” Витор Баия и Фернандо Коуто, румънските мегазвезди Георги Хаджи и Георге Попеску – някогашни съотборници на Стоичков в гранда от каталунската столица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР