Година и половина по-рано, съвсем изненадващо, без да има подготовка

...
Година и половина по-рано, съвсем изненадващо, без да има подготовка
Коментари Харесай

Лечева: Договорът със спонсора на бившата „Армеец“ е прекратен лично по волята на Радостин Василев

„ Година и половина по-рано, напълно изненадващо, без да има подготовка и процедура за избор на нов спонсор е преустановен договорът за генерално спонсорство на някогашната зала „ Арена Армеец “. Така че ние имаме към този момент 4-5 месеца вакуум “. Това съобщи пред NOVA NEWS служебният министърът на спорта Весела Лечева.

„ Според мен това преустановяване е отвън контракта. Няма по какъв начин да бъде преустановен по взаимно единодушие, откакто има краен период. Значи това е персонално волята на някогашния министър “, безапелационна е тя.

Генералното спонсорство със застрахователя „ Армеец “ за издръжката на спортната зала на 4-ти километър в София е било огромна поддръжка за действието на оборудването, акцентира служебният състезателен министър.

„ И за жалост той беше доста бързо, прибързано с година и половина авансово преустановен. Ние навреме пуснахме процедура за избор на спонсор на залата. Аз мисля, че до края на годината ще можем да се поздравим с триумф, има искащи, тъй че съм обнадеждена. Има съществени компании в България, които са загрижени и виждат, че някогашната Зала „ Армеец “ може да бъде авторитет за тях. Там се организират огромни събития – спортни, музикални, културни “, изясни Весела Лечева.

За заплахата да се затварят спортни зали поради скъпия ток тя призна, че най-сериозното предизвикателство пред спорта са енергоносителите.

„ Предизвикателствата с високите цени демонстрираха какъв брой е значимо това новите здания да бъдат строени със модерни материали и да не бъдат толкоз енергоемки ”, сподели министърът на спорта и петкратен международен първенец по пукотевица.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР