Годеницата на поп-фолк певецът Ангел, който изненадващо си отиде от

...
Годеницата на поп-фолк певецът Ангел, който изненадващо си отиде от
Коментари Харесай

Годеницата на Ангел разкри последните му думи

Годеницата на поп-фолк артистът Ангел, който изненадващо си отиде от коронавирус, описа шокиращи детайлности за последни му мигове. Близките му настояват, че има доста неясноти към гибелта му. Преди две седмици 35-годишният мъж се разболява и търси лекарска помощ. Няколко лечебни заведения отхвърлят да го одобряват, защото няма позитивен тест за Ковид. Състоянието му обаче се утежнява, споделя годеницата му. “Вика кола за спешна помощ, тъй като стартира да има зной, като тя отива на място и също споделя, че няма какво да направи.

Той се хваща самичък с един другар, който го урежда да отиде в болничното заведение посредством различен негов другар, с цел да го одобряват. Той постъпва в 5-та градска, като там беше съответен, говореше си, като дори на моменти дишаше без маската,но не знам какво се случи и взеха решение да го преместят”, сподели годеницата му Христина Пейкова. След няколко дни престой в лечебното заведение без пояснение, лекарите решат той да бъде изместен в болница ИСУЛ.

“На идващия ден му поставят О2, който очевидно е на макс, а той ми споделя, че това не му повлиява добре и гърлото му гори пъклен, а аз звъня на болничното заведение, с цел да попитам обикновено ли е? Те ми изясняват, че това е от кислорода и лигавицата му е суха, а той не може да си поеме въздух даже с кислорода”, добави тя. Годеницата на изпълнителя споделя, че от самото начало се е чувала с него. Вчера денем, когато последно се чуват, той й споделя, че са почнали да му вливат успокоителни.

“Вечерта в 9:30 му пиша по какъв начин е, а той ми написа добре съм. Тогава се усъмних, че нещо не е наред,но не посмях да се обадя. Никаква новина от нощес при което звъня в 8 часа сутринта и те най-спокойно ми декларират, че той е умрял, че е тръгнал да се задушава нощес към 11 часа, като са го интубирали и не са могли да създадат безусловно нищо. Той беше изцяло здрав и нямаше никакви други съпътстващи болести, изцяло здрав, а когато попитах-защо не са ме потърсили? Те отговори, тъй като нямали телефон”, добави още годеницата на изпълнителя.

От столичната болница ИСУЛ потвърдиха пред Bulgaria ON AIR за гибелта на изпълнителя, само че отхвърлиха да дадат повече информация. От 5-та градска болница също за момента не дават повече детайлности. Фолкът е покъртен от кончината на младия сътрудник, а Андреа пусна техен дует, който подготвили преди времеи помоли за амнистия изпълнителя, че е бавила толкоз дълго време плана.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР