Годеникът на отровената във Великобритания рускиня Юлия Скрипал е изчезнал,

...
Годеникът на отровената във Великобритания рускиня Юлия Скрипал е изчезнал,
Коментари Харесай

Годеникът на Юлия Скрипал и майка му потънаха вдън земя след инцидента в Солсбъри

Годеникът на отровената във Англия рускиня Юлия Скрипал е липсващ, оповестява „ Дейли мейл ”. По информация на английския таблоид, Степан Викеев и майка му Татяна са изчезнали незабавно след случая в Солсбъри, а сега се намират под закрилата на „ сътрудниците на Владимир Путин ”.

„ Дейли мейл” отбелязва, че това „ навежда към подозрения”, че семейство Викееви имат присъединяване в отравянето на някогашния полковник от ГРУ Сергей Скрипал и щерка му.

В жилището на Викеев в Подолск сега не живее никой и е прекомерно евентуално цялото семейство да е отишло на вилата, скривайки се от публицистите и органите на реда.

Степан Викеев е работил в Института по модерни проблеми на сигурността. Генерален шеф пък е била майка му. Според някои данни, институтът си сътрудничи с Федералната работа за сигурност на Русия.

Преди време се появи информация, че майката на Степан не одобрявала връзката му с Юлия, само че постоянно е гостувала в жилището им в Москва.

Юлия Скрипал и Степан Викеев са забелязани за последно дружно на 26 февруари, когато двойката е отпразнувала рождения ден на Степан с другари.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР