Глупавият помни, умният си записва. Нали помните тази максима? Беше

...
Глупавият помни, умният си записва. Нали помните тази максима? Беше
Коментари Харесай

Смартфонът става дигитална секретарка

Глупавият помни, умният си записва. Нали помните тази максима? Беше годна преди 30 години, когато за това се употребиха бележници, хартиени календари и писалки. Валидна е и в този момент с единствената разлика, че през днешния ден календарът е цифров и събран на екрана на смарт телефон а ни.

Без значение с какво тъкмо се занимавате и дали работите или се грижите за фамилията си от вкъщи, положителният календар е сигурен ключ към вашето добре подредено ежедневие. Днес календарите оферират връзка с всички останали приложения в смарт телефон а ви и по този начин редът е обезпечен. Това излиза наяве от ранглиста на най-хубавите календари, направена от електронното издание entrepreneur.com.

Добрият цифров календар наложително би трябвало да демонстрира графика ви. Това е ясно, само че някои приложения се оправят доста по-добре от други и не просто ви демонстрират какво следва, а ви оказват помощ да прецените дали ползвате времето си задоволително дейно. Отделно, някои от тях са занимателни за потребление. Задължително е приложението да е елементарно за потребление – би трябвало да стигате до уговорките си с най-малък брой плъзгания и натискания на екрана. Календарът би трябвало да е мощен и адаптивен. Дори и да не е богат на функционалности, календарът би трябвало да има настройки, които да го приспособяват към вашите персонални желания и жанр на живот. От основно значение е календарът да споделя дилемите ви към други приложения , с цел да можете непосредствено през него да подреждате деня или седмицата си. И не на последно място – положителният календар работи под разнообразни операционни системи и е наличен на всевъзможни устройства.

Според изданието най-хубавото гратис приложение е Гугъл Календар, който работи както на Android и iOS, по този начин и през десктоп. Той ви разрешава да създавате голям брой календари от едно място, като употребявате акаунта си в Гугъл, и по-късно да трансферирате тези записи към всевъзможни други онлайн платформи за дневен или седмичен график. Може да се употребява и с съвсем всеки различен артикул на пазара, както и да бъде свързван с всевъзможни приложения. В него можете да употребявате разнообразни цветове на уговорките си, с цел да ги класифицирате по приоритет. Можете да скриете или покажете дадени задължения, с цел да се концентрирате върху избрани типове събития.

Гугъл Календар има отлична търсачка, посредством която можете да видите всичко, което сте възнамерявали, обвързвано с дадена основна дума. Можете да създавате събития от Gmail благодарение на Гугъл Workplace. Гугъл Календар може да се употребява и споделено с други хора. Така да вземем за пример можете да извършите общ график на компанията с вашите сътрудници, като всеки ясно вижда своите задължения. Лесно е и да споделите графика си с който и да било. Можете да споделите целия график или несъмнено събитие, както и да каните хора да се причислят към обещано такова или да им изпратите увещание, в случай че и те би трябвало да участват. Гугъл Календар няма десктоп приложение. Но планирането може да бъде интегрирано с Android. В допълнение той може да се свърже с всяко друго съвременно приложение календар и с лекост да прехвърлите информацията към него, в случай че сте решили, че потребителският интерфейс и функционалностите на новото са по-добри.

Това е друго приложение с мобилна версия, до която имате безвъзмезден достъп. То има по-малко функционалности и е по-лесно за потребление. Outlook.com да вземем за пример предлага фамилно шерване. Това ви разрешава да добавите други членове на вашето домакинство към вашия акаунт, което прави графика ви елементарно наличен за всички. Децата виждат по кое време баща е в командировка, майката следи по кое време са уроците по пиано и профилактичните прегледи при офталмолога, а всички дружно наблюдават по кое време е идващото фамилно вървене на кино или опера. Outlook.com за iMac не е толкоз постоянен като програмата за Windows, само че все пак е доста продуктивен инструмент. Както и с Гугъл Kалендар приложението ви разрешава да изпращате задължения към други стратегии или напряко да ги споделяте с други хора.

Това е евентуално най-хубавият цифров календар, основан в интернет без лично приложение за смарт телефон. Макар и наличен единствено посредством браузър, Calendar.com има големи благоприятни условия. Управлявате графика си, насрочвате срещи, споделяте задължения с сътрудници и другари. Всъщност тази стратегия е доста повече от приложение за обмисляне. Регистрирайте се за Calendar.com и ще получите обществен профил – в него всеки, който желае да се срещне или приказва с вас, може да ревизира по кое време сте свободен и да си резервира час за среща. Просто и потребно, нали? Де факто персонална цифрова секретарка.

Ако употребявате необятна гама от приложения за бизнес и продуктивност, имате потребност от метод да ги свържете. Да ги накарате да си приказват. В този случай Zapier е онлайн инструментът, от който се нуждаете. Това приложение ви дава опция да препрограмирате останалите си приложения , като свържете разнообразни команди при положение на разнообразни сюжети на правилото „ Ако X се случи, направи Y “. Така, в случай че някъде получите уведомление, че поради пандемията някакво събитие се отсрочва, Zapier може незабавно да поправя календара ви в друго приложение, където има различно събитие, от което по-рано сте се отказали. Приложението има безвъзмездна версия, която дава опция за обмисляне на до 100 задания на месец. Съвсем задоволително за човек с естествен житейски и работен график, написа
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР