Глория проговори, макар и индиректно за бившия си любим Йордан

...
Глория проговори, макар и индиректно за бившия си любим Йордан
Коментари Харесай

Глория проговори за бившия

Глория проговори, въпреки и косвено за някогашния си обичан Йордан Джермански . Тя сподели по какъв начин препрочита автобиографията си, в която е отделено особено място на пловдивския предприемач. В книгата Гло споделя желанието си двамата да продължат дружно в бъдеще и той в никакъв случай да не пуска ръката й, само че за жалост те към този момент не са двойка. Близки до певицата пробваха да стартират версията, че той я ревнувал, само че съгласно други злословия, Джермански, прочут като, срещнал много по-млада сервитьорка, с която заживял.

Наранената Глория написа: „ Да носиш позитивното в себе си, гордея се с това мое качество! И не се оправдавам, по тази причина че съм себе си! Да се стремя да се обкръжавам с хора с които приказваме на един език и гледаме в една посока! И по какъв начин хора, които нямат изгода от теб, сами отпадат от живота ти - няма какво да вземат и не си им удобна”.

Явно с Джермански не са гледали в една посока, само че Глория продължава да е смъртно афектирана. Затова тя показа и откъс от Паулу Коелю, който стартира с: „ Толкова е значимо да позволим някои неща да си отидат”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР