Глория и сръбската легенда Кеба се събраха в нов музикален ...

Глория и сръбската легенда Кеба се събраха в нов музикален

Глория и Кеба се събраха ВИДЕО

Глория и сръбската легенда Кеба се събраха в нов музикален план.

Изпълнителите съумяха да изненадат прелестно меломаните с първия си взаимен музикален план. Видеоклипът към  " Обратно в рая "  бе промотиран в ефира на телевизия " Планета ", както и в YouTube канала на Глория.

Песента, която е двуезична, е по музика на Глория и Калин Димитров, който е създател и на аранжимента. Текстът е съавторство на Глория, Мариета Ангелова и Кеба.

Режисьор и сценарист на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси, а оператор – Христо Спиридонов.Гласовитите реализатори несъмнено превзеха сърцата на почитателите си - до този извод стигаме, откакто прочетохме част от мненията под видеоклипа на сингъла. Ето част от тях:

" Тази година Глория е доста дейна, което е мотив за възторженостти! Единствената певица, която съумява толкоз доста години да се задържи на челните позиции, само че в никакъв случай с цената на вулгарни и нестойностни планове. Песента приляга и на двамата съвършено и крайният артикул се е получи съвършено! Надявам се песента да бъде оценена уместно! " ;

" От двама ГИГАНТИ какво да излезе, музика от сърцето и душата, клипът - на равнище, след толкоз доста години да си на върха, да си друг, провокативен - тази дама няма стигане! " ;

" Глория е съвършена! Богиня! Удивително красиво пее на сръбски и това е следващата красива и смислена ария, поднесена професионално и с хъс! Искрени възторженостти към Глория за цялостното й творчество! Глория, ти си номер едно! Благодаря ти от сърце! " ;

" Шапки долу! Адски приятна изненада, въобще не чаках нещо в тази стилистика, не чаках, че ще е динамично и извънредно танцувално парче в сезона на баладите и умерените песни. Адмирации! ".

В свое телевизионно изявление Глория загатна, че приготвя дует с реализатор от Сърбия, само че до последно пазеше името му в загадка.

Източник: glasnews.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg