Глория е решила да отиде на втория жив концерт в

...
Глория е решила да отиде на втория жив концерт в
Коментари Харесай

Глория гледа дъщеря си като мутреса, охраняват я нацепени батки за втория жив концерт

Глория е решила да отиде на втория жив концерт в „ Гласът на България “ придружавана от най-малко един охранител. Примата на фолка не желала почитатели да й досаждат, а и се страхувала от гневната реакция на публиката, в случай че дъщеря й още веднъж продължи към финалите и събере повече гласове. В неделя, след първия жив концерт на музикалното шоу, много сериозна част от феновете на предаването скочиха срещу Симона. Те считат, че студентката по поп и джаз пеене в Нов български университет е траяла напред единствено поради известната си майка, чиито почитатели поддържат младото момиче. Любимката на публиката Деа Майсторска отпадна точно поради Симона, а всички в обществените мрежи подкрепяха точно нея.

„ Само да ми е жива и здрава, Симона е едно прелестно дете! Тя е прекарала по-голяма част от съзнателния си живот към мен и знае какъв е животът на артист-изпълнителя. Вижда какво е един актьор да е удовлетворен”, показа неотдавна Глория, която е решила да върви на всички живи концерти, до момента в който детето й е в шоуто и да я поддържа безусловно.

Все отново фолк певицата ще предприеме ограничения за идния концерт на 4 юни и ще отиде в залата строго охранявана, с цел да може да мине безпрепятствено вечерта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР