Глобалното изследване на VDC Research обхваща бизнес потребителиПо отношение на

...
Глобалното изследване на VDC Research обхваща бизнес потребителиПо отношение на
Коментари Харесай

Panasonic оглави рейтинг на най-защитените лаптопи

Глобалното проучване на VDC Research обгръща бизнес консуматори

По отношение на общата задоволеност от работните характерности на предпазените преносими компютри и таблети, Panasonic също е преди всичко с 49 точки от 60 вероятни

Японският производител на електроника Panasonic оглави рейтинга NPS (Net Promoter Score) на изследователската организация VDC Research в категорията производители на предпазени мобилни решения. Компанията е приета за номер едно предпазените ноутбуци и таблети за бизнеса на пазарите в Европа и Съединени американски щати.

Глобалното изследване на VDC Research обгръща над 600 купувачи на предпазени мобилни устройства. За оценка на тяхната задоволеност и преданост към доставчиците на съоръжение се употребява индикаторът Net Promoter Score (NPS), основан на необятен набор от параметри.

По отношение на общата задоволеност от работните характерности на предпазеното съоръжение, Panasonic също е преди всичко с 49 точки от 60 вероятни. Тук се регистрират индикатори като мнение на купувачите за качеството на изображението на екрана при дневна светлина, срокът на работа на батерията, издръжливостта на удари, трептения и влага.
още по тематиката
Panasonic получава най-високи оценки по индикатори като схващане на потребностите на бизнеса на клиентите, продуктивност на оборудването, техническа поддръжка и други

При критерия „ рекомендации ”, оценяващ вероятността купувачът да предложи компанията и нейните артикули на различен клиент, Panasonic изпреварва с шест пункта най-близкия си съперник.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР