Глобалният онлайн магазин предлага огромен избор от продукти в Кибер

...
Глобалният онлайн магазин предлага огромен избор от продукти в Кибер
Коментари Харесай

Geekbuying Cyber Monday 2019 – отстъпки до 70%

Глобалният онлайн магазин предлага голям избор от артикули в Кибер понеделника, включително тв приемници от Xiaomi и джобни компютри с Windows 10

Купувачите в Geekbuying могат да получат до 70% отстъпка за някои артикули

Маратонът на огромното извършване на покупки, почнал в Черния петък предходната седмица, продължава и през днешния ден с така наречен Cyber Monday (Кибер Понеделник ), в който онлайн търговците оферират спиращи дъха отстъпки за артикули, призвани да създадат по-вълнуващо и проведено цифровото ни всекидневие.

В рамките на акцията Geekbuying Cyber Monday 2019 един от най-големите онлайн магазини в света е оповестил отстъпки до 70% за необятно многообразие от артикули – смарт телефони, преносими компютри, смарт часовници, тв приемници, безжични слушалки и колонки, ТВ плъгини и доста други.

Докато цените на някои артикули са редуцирани значително в раздела Price Drops особено за „ кибер понеделника ”, при други се оферират съществени понижения при потребление на купони за отстъпка. Спестяванията могат да са много огромни, съдейки по оповестените публични цени в дните отвън акцията Cyber Monday 2019.

Предлагаме ви една извадка от артикули, дружно с купоните за отстъпка, годни до привършване на оповестения брой продукти в границите на акцията.



Xiaomi Wireless Mouse 2 е безжична мишка в 2,4GHz обсег, която обезпечава постоянен сигнал и комфортно ръководство с два симетрични бутона от двете страни и колелце в средата. Мишката има акуратен датчик с резолюция 1000 dpi и е задоволително компактна и лека за мобилна приложимост.

Xiaomi Wireless Mouse 2 – цена: $12,99 с ваучър за отстъпка 43XF7LII

Huami AMAZFIT GTR – това е един доста стойностен смарт часовник с 1,39-инчов Retina екран и водоустойчивост от клас 5ATM, т.е. може да издържи под вода на дълбочина 50 метра. В модела са заложени 12 режима за спортуване и следене на интензивността на потребителя.

Huami AMAZFIT GTR – цена: $119,99 с ваучър за отстъпка 43QNNA73

Xiaomi 3W – комплект безжични стерео представители с поддръжка на Bluetooth 5.0 посредством обособен чип и TWS (True Wireless Stereo), с вграден микрофон, хендсфри функционалност и водоустойчивост по стандарта IPX7. Батерията с потенциал 720 мАч обезпечава до 7 часа възпроизвеждане.

Xiaomi 3W  – цена: $27,99 с ваучър за отстъпка 43BYIQ7D



VORKE Z7 е актуален TV Box с операционна система Android 9.0, който трансформира тв приемника в мултимедиен център за забавление с достъп до интернет. Приставката стъпва на четириядрен процесор Allwinner H6 с архитeктура Cortex A53, допълнен от 4GB RAM и 64GB сторидж. Налични са модул Wi-Fi, портове LAN 100Mbps и USB 3.0.

VORKE Z7 – цена: $36,99 с ваучър за отстъпка 43QJS6X1

Xiaomi Mi TV 4A е наличен 32-инчов смарт HD тв приемник под ръководство на Android 9.0, с тунер DVB-T2/C, поддръжка на Dolby+DTS. В него са вградени 64-битов процесор, 1GB оперативна рамет, 8GB сторидж, двубандов безжичен модул Wi-Fi, Bluetooth модул и стереоговорители 5W. Предвидени са интерфейси HDMI (х3), USB (х2) и LAN, достъп до Гугъл Play, Chromecast функционалност и отдалечено ръководство с глас.

Xiaomi Mi TV 4A – цена: $199,99 с ваучър за отстъпка 42U2DLLG

Tronsmart Onyx Neo са безжични стерео слушалки-тапи с поддръжка на Bluetooth 5.0 и TWS, които се възползват от Qualcomm aptX технология за студиен Hi-Fi тон без загуба на качество. Разполагат с вграден микрофон и батерия, която обезпечава 24 часа възпроизвеждане на музика от Android и iOS устройства.

Tronsmart Onyx Neo – цена: $19,99

Tronsmart 60W е практично устройство за актуалния консуматор, който употребява  множество джаджи. Това е десктоп зарядно с няколко врата USB-C, способно да зареди смарт телефони от рода на Гугъл Pixel и Pixel XL, таблети като iPad Prp и преносим компютър MacBook, да вземем за пример.

Tronsmart 60W – цена: $17,99

One Mix 3 Pro е джобен Yoga ноутбук, който обаче е задоволително мощен – разчита на четириядрен процесор от десето потомство Intel Core i5-10210Y на тактова честото до 4GHz, допълнен от 16GB оперативна памет LPDDR3 и 512GB PCI-E SSD. Сензорният екран с диагонал 8,4-ина поддържа резолюция 2560х1600 пиксела. Ноутбукът се доставя дружно със стилус и операционна система Windows 10.

One Mix 3 Pro – цена: $989,99 с ваучър за отстъпка Mix3ProSetF

Magic-Ben MAG1 е още един джобен компютър, който дава 8,9-инчов сензорен IPS екран с резолюция 2560х1600 пиксела и 4G LTE модем за връзка към мобилни мрежи. Разчита на двуядрен процесор Intel Core m3-8100y с тактова периодичност до 3,4GHz, допълнен от 16GB оперативна памет и 512GB SSD. Корпусът му е железен, а клавиатурата е със задно осветление. Наличен е и скенер на пръстов отпечатък. Ноутбукът се доставя с операционна система Window 10.

Magic-Ben MAG1 – цена: $839,99 с ваучър за отстъпка MagicBen4GH

Повечето от изброените артикули се доставят гратис до България, т.е. без транспортни разноски.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР