Глобалният лидер в сферата на облачните инфраструктури и технологиите за

...
Глобалният лидер в сферата на облачните инфраструктури и технологиите за
Коментари Харесай

VMware България оборудва иновативен офис за 2500 души с дигитално сградно решение на Schneider Electric

Глобалният водач в областта на облачните инфраструктури и технологиите за бизнес подвижност VMware Bulgaria избра интегрираното решение за сграден мониторинг и ръководство посредством платформата EcoStruxure™ на Schneider Electric™, водач в цифровата промяна на енергийното ръководство и автоматизацията. Системата е внедрена в най-пълния си вид за сграден мениджмънт като оптимално решение за мониторинг и ръководство на сградните и сериозните съоръжения в новия офис на VMware за над 2500 души, ситуиран върху повърхност от над 30 200 кв. м в Garitage Park, София.

Проектът е извънредно значим за компанията, защото офисът в София е главен хъб за разработки и нововъведения на VMware в район ЕMEA (Европа, Близкия Изток и Африка) и е измежду топ три основни нейни стратегически развойни центрове в международен мащаб. В него взимат присъединяване консултанти от Англия, дизайнери от Турция, българска компания за планов мениджмънт, както и доста чиновници на VMware, основани в България, Съединени американски щати, Англия и други страни. Самата архитектура на цялостното решение е дело на локалния екип на Schneider.

Специалистите на VMware избират да внедрят интегрираната система за сграден мониторинг и ръководство EcoStruxure™ Building Operation. Офис постройката е оборудвана с последно потомство сградни контролери от серията SmartX Automation Server Premium. Основните VRF системи към нея са интегрирани по BACnet протокол, като оповестяват повече от 15 000 параметъра, спадащи единствено към ръководството на ОВиК системата. По част IT постройката разполага с контролна платформа EcoStruxure DataCenter Expert, която цели непрекъсваемост и надеждност на електрическата сила паралелно с високите условия за киберсигурност към всеки детайл от IT инфраструктурата. Интегрираността на решенията включва ръководство и следене на работното осветяване за оптимален самостоятелен комфорт и продуктивна среда. Но също по този начин от голяма важност е и системата за спешно и евакуационно осветяване, която генерира автоматизирани доклади и спомага за съблюдаване на безвредни условия. Така с внедряването на платформата се реализира оптималната еластичност и варианти за ръководство на климатизацията, вентилацията, осветлението и всички системи, които се грижат за комфорта в офис средата. В същото време по този метод се подсигурява и сигурността на личния състав и надеждната работа на оборудванията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР