Глобалният доставчик на финтех и регтех решения - СЕПА Кибер

...
Глобалният доставчик на финтех и регтех решения - СЕПА Кибер
Коментари Харесай

Български стартъп беше оценен на 300 милиона евро

Глобалният снабдител на финтех и регтех решения - СЕПА Кибер Технологии, беше оценен на внушителните 300 млн. евро от международно приетата одиторска компания KPMG. От основаната във Варна българска компания са си сложили задачата в скоро време да бъдат оповестени на Световната фондова борса.

От основаването си през 2018 година досега компанията е отворила 7 офиса в Европа, Азия и Северна Америка и ръководи 5 центъра за предпазване на данни

Най-иновативната част в портфолиото на компанията съставлява платформата MuSe. Тя дава достъп на компаниите до над 600 финансови и регулаторни услуги и модули под един покрив. В допълнение - софтуерните артикули вършат отварянето на необанки и консолидираното на финансови артикули допустимо в границите на 3 до 6 месеца.
 Българската Payhawk набра $20 млн. и сложи връх за страната ни
Българската Payhawk набра $20 млн. и сложи връх за страната ни

Финтех стартъпът има капацитета да се трансформира в първия български еднорог

" СЕПА Кибер Технологии е доказателство, че започващите компании имат бъдеще и България е идеална среда за развиване на бизнес от нулата до Световната фондова борса ", разяснява основният изпълнителен шеф на компанията Марвин Блажевски.

Продуктите на българския стартъп са все по-предпочитан избор при интеграцията на цифрови финансови услуги

СЕПА Кибер Технологии е част от интернационална корпорация, оперираща допълнително от 32 страни по света. Компанията предлага IT решения за банки и финансови институции, държавни управления, образователни заведения, както и за ритейл бранша.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР