Глобалната температура в момента нараства според най-лошия сценарий поради емисиите

...
Глобалната температура в момента нараства според най-лошия сценарий поради емисиите
Коментари Харесай

Проучване: Ето как Земята ще се върне 35 милиона години назад

Глобалната температура сега нараства съгласно най-лошия сюжет заради излъчванията на парникови газове. През идващите години ще доближи индикаторите, маркирани на Земята преди 35 милиона години, сподели Александър Чернокулски, старши откривател в Института по физика на атмосферата на Руската академия на науките.
Както посочи ученият, световната температура е един от климатичните индикатори, тъй че не може да се каже, че на Земята още веднъж ще се появят великански носорози да вземем за пример, съобщи БГНЕС. 
 Потвърдено: 2020-а е измежду трите най-топли години, регистрирани в миналото Потвърдено: 2020-а е измежду трите най-топли години, регистрирани в миналото
Преминалата под знака на пандемията 2020-а се подреди измежду трите най-топли години, регистрирани в миналото, откогато се водят наблюдения. Тов...
" Цялата екосистема е била друга. Имало е изцяло друга растителност, друго местонахождение на континентите. Там няма толкоз доста ледници, равнището на океана е било друго, както и химичният състав на атмосферата ”, съобщи Чернокулски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР