Глобалната търговия с фалшиви продукти за автомобилите с марка Mercedes-Benz

...
Глобалната търговия с фалшиви продукти за автомобилите с марка Mercedes-Benz
Коментари Харесай

Внимание: Частите за Mercedes все по-често се фалшифицират!

Глобалната търговия с подправени артикули за колите с марка Mercedes-Benz продължава да се усилва. Само през 2021 година повече от 1,86 милиона фалшификата са били иззети при над 650 акции. В съпоставяне с миналата 2020 година това е доста нарастване от към шест %.

Фалшивите артикули освен са противозаконни, само че също по този начин са от голяма важност за сигурността и могат да застрашат здравето на участниците в придвижването.

" Индустрията на подправянето има структурите на проведената престъпност и постоянно прави по-големи облаги от трафика на опиати. Работим в тясно съдействие с управляващите по целия свят, с цел да ограничим тези структури и да се борим с заплахите за шофирането ", споделя Рената Юнго Брюнгер, член на борда на шефовете на Mercedes-Benz Group, представена от auto-press.net.

По време на пандемията през последните две години продуктовите пирати от ден на ден употребяват онлайн платформи и канали в обществените медии, с цел да оферират подправени артикули. Проучването на онлайн търговията с подправени артикули е доста по-сложно за бранителите на марката. Фалшивите артикули могат да бъдат сложени на онлайн платформите в доста къс период и продадени с поддръжката на обществените медии.

Поради тази причина стратегическите и оперативни ограничения против подправянето в онлайн търговията бяха в допълнение разширени в Mercedes-Benz. Стратегията за отбрана на марката се състои от три стълба: разкриване, офанзива и попречване. Защитниците на марката ревизират подозрителни предложения в онлайн платформи и обществени медии или търговски панаири по целия свят и по този метод могат да разпознават фалшификаторите.

Клиентите и участниците в придвижването могат също по този начин да поддържат предотвратяването на подправяне на артикули в всекидневието и да ревизират доста деликатно офертите, които вършат усещане.

Типичните алармени сигнали за подправени артикули са доста по-ниската цена, аномалии в качеството на продукта или продажба посредством съмнителни онлайн източници.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР