Глезят ги с минерална и солена вода, фризури и индивидуален

...
Глезят ги с минерална и солена вода, фризури и индивидуален
Коментари Харесай

Отварят спа хотел за кучета и котки във Велинград

Глезят ги с минерална и солена вода, фризури и самостоятелен двор за разходки

Първият спа хотел за кучета у нас ще бъде построен във Велинград. С това от дестинацията се надяват с изключение на като балканската спа столица, да се прочуят и като дестинация за домашни любимци. За питомниците ще бъде построен голям комплекс с хотелска част, болница, пространства за рехабилитация и следболнична помощ, 4 разнообразни площадки за разходка, две от които с басейн, а другите две - подготвителни с разнообразни съоръжения, мол за облекла, храна и други екстри за домашни любимци, фризьорски салон, професионална зала за киноложки и фелиноложки изложения, ветеринарни семинари и конференции.

Идеята е притежателите на кучета и котки да могат умерено да ги оставят както по време на ваканцията си, по този начин и за по-продължителен интервал, изясни за „ Труд " вложителят в плана Иван Каров.

Домашните любимци ще бъдат глезени с разнообразни по тип и състав минерални води, лекуващи опорно-двигателни болести, с които Велинград е прочут, само че също и със соленоводни процедури, подобаващи за кожни болести да вземем за пример. Всяка котка или куче ще бъде настанена в апартамент с повърхност от 2,5 до 8 квадрата, в който ще разполага със личен самостоятелен двор за разходка, както и със независима климатична система, тъй че всяко животно да се любува на оптималната за породата му температура.

По всяко време притежателите ще могат да виждат какво се случва сега с домашния им любим, с помощта на непрекъсната онлайн връзка. Докато притежателите на кучето или котката се любуват на лична почивка във Велинград, домашният любим ще може да бъде питомен, хранен съгласно желанията на притежателя, разхождан или гален със спа процедури за животни.

Освен това ще се оферират пакети за отстъпки за почивка във Велинград за двуноги и четириноги, както и членски карти за отстъпка.

Инвестицията в плана е милиони левове, а комплексът се чака да отвори до края на годината.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР