Гледайки новия лаптоп, който Аsus представи наскоро по време на

...
Гледайки новия лаптоп, който Аsus представи наскоро по време на
Коментари Харесай

Новият Asus ROG Mothership е майката на геймърските лаптопи


Гледайки новия преносим компютър, който Аsus показа неотдавна по време на CES 2019, не можем да не се запитаме дали Microsoft не плаче безшумно в ъгъла от страдание, че не заложи на сходна гейминг настройка с последните си Surface модели.

Новият Asus Repulic of Gamers (ROG) Mothership много прилича точно Microsoft Surface, и е един от най-атрактивните преносими компютри за игри, които сме виждали напоследък.

Предназначен особено за геймърите, Mothership предлага 17.3-инчов екран с периодичност от 144Hz, който се отделя от клавиатурата за в допълнение улеснение.

 Снимка 399122

Можем да го сложим на най-различни места и да го подпрем със стойката на гърба, която е и главната му аналогия със Surface.

Дизайнът също е много готин. Корпусът е гравиран с декоративни детайли, а на гърба има светещо в разнообразни цветове ROG лого.

Лаптопът е зареден с един от най-мощните процесори на Intel - Core i9-8950HK. Видео картата пък е Nvidia RTX 2080, която е бе показана напълно неотдавна.

Лаптопът може да бъде закупен с до 64GB DDR4 и е оборудван със SSD за всичките си конфигурации.

 Снимка 399121

Друго много атрактивно е, че Mothership има най-различни портове, всред които са HDMI, USB-C, USB-A, както и SD слот за карта.

Не знаем какъв брой ще коства машината, само че, имайки поради характерностите й, най-вероятно ще става въпрос за няколко хиляди $.



Очакваме да влезе в продажба към края на първото тримесечие на 2019 година и сме сигурни, че ще е един от най-предпочитаните хай-енд гейминг преносими компютри през актуалната година.

 Asus ROG Phone - новата неповторима играчка в света на Android
Asus ROG Phone - новата неповторима играчка в света на Android

Втори екран, охладител, контролер за игри и какво ли още не

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР