Гледането на порнография може да не наврежда толкова много на

...
Гледането на порнография може да не наврежда толкова много на
Коментари Харесай

Научно заключение: Порнографията не е толкова вредна за мъжете

Гледането на порнография може да не наврежда толкоз доста на усещането на мъжете за дамите, откриха откриватели от шотландски университет.

Проучването е направено напълно от откриватели от университета Abertay в Дънди и открива, че порнографията има по-малък действителен резултат върху връзките с партньорките, което опонира на необятно публикуваните изказвания, че потреблението на порнография може да повлияе на способността на мъжете да основават или поддържат връзки.

Експертите тествали резултата на Кулидж – доктрина, която гласи, че въвеждането на евентуални нови любовни ползи покачва възбудата при мъжете.

Участниците в изследването били помолени да прегледат поредност от нецензурен актриси, облечени, голи или участващи в полов контакт.

Това, което допускат тези констатации, е, че въпреки половата възбуденост, провокирана посредством порнография, да играе известна роля в преценката на мъжете за привлекателността на дамите, тя не въздейства негативно върху метода, по който мъжете гледат други дами.

„ Бъдещи проучвания биха могли да проучат същите тези резултати при дамите и по какъв начин гледането на порно може да повлияе на преценката за прелест за дълъг интервал от време и по какъв начин личностните черти на лицето, което гледа порнография, също имат значение “, допълват откривателите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР