Гледането на филми за възрастни провокира производството на хормона на

...
Гледането на филми за възрастни провокира производството на хормона на
Коментари Харесай

Сексоложка с предупреждение: Каква опасност крият филмите за възрастни

Гледането на филми за възрастни предизвика производството на хормона на удоволствието допамин и затова може да докара до пристрастяване, предизвести сексоложката Евгения Морозова от съветския Центъра за полово и фамилно обучение Secrets.
В изявление за Lenta.ru тя съпостави резултата им върху мозъка с медикаментите. Според експертката пристрастяването към порнофилмите се появява последователно. По силата си тя е сравнима с хазарта или „ цифровата взаимозависимост “, тъй че оправянето с нея не е елементарно. В същото време, както означи Морозова, заради разпространяването и достъпността на филмите за възрастни, от ден на ден мъже имат вяра, че би трябвало да бъдат същински мачо, способни да се вълнуват когато и да е и с всеки. Тъй като с всяка година порното става все по-изобретателно, а сексът в него все по-груб и нападателен, младите и естествени мъже стартират да си мислят, че нещо не е наред с тях, в случай че не са като филмовите артисти.
По същата причина някои дами се заблуждават по отношение на половите качества на своите сътрудници. И в случай че избраникът им не се развълнува от щракането на пръстите й, тя прави недвусмислено умозаключение: нещо не е наред с нея или с него, или казусът е в самата им връзка.
В живота всички хора се разграничават един от различен по пропорции на тялото, желания и табутата в любовта и секса. В умозаключение Морозова подсети, че филмите за възрастни не са най-хубавият асистент в построяването на връзки. За да може една жена да се отпусне по време на фамилиарност, тя би трябвало да се усеща сигурна до мъжа.
По-рано Морозова заяви за отрицателното влияние на филмите за възрастни върху сексуалността на дамата. Сексоложката е сигурна, че в случай че една жена сляпо има вяра на протичащото се на екрана, това може да я предизвика да развие комплекси и неодобрение от личното си тяло.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР