Гледам последните имена, които се спрягат за министри в кабинета

...
Гледам последните имена, които се спрягат за министри в кабинета
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Този кабинет би приличал на първо четене на Оливър Кромуел

" Гледам последните имена, които се спрягат за министри в кабинета на Има Такъв Народ.

Не са скандални, даже по-скоро са непознати.

Този екип, в случай че това са имената, не свети с ярки характерности. Няма изявени в общественото пространство водачи ", написа журналистът от Биволъ.

" До тук единствено едно име е смущаващо за мен. В тази обстановка аз персонално бих изчистил въпроса с плагиатството.
 Журналист от Биволъ: Има Такъв Народ дължат едно на този стадий - бистрота Журналист от Биволъ: Има Такъв Народ дължат едно на този стадий - бистрота
До всички, които се фантазират, че ще мълчим или ще ръкопляскаме на която и да е политическа мощ, тъй като сме били дружно на площада:...

Действащият углавен кодекс на България (чл. 173, алинея 1) афишира плагиатството за закононарушение, като го дефинира по този начин: издаване или потребление под свое име или псевдоним на непознато произведение на науката, литературата и изкуството или забележителна част от такова произведение.

Естествено по този въпрос би трябвало да бъдат сезирани способените органи, които да се произнесат има ли престъпление или не.

Извън този проблем обаче, сами по себе си, имената на възможните министри са допустими. Или най-малко не са недопустим. Обединението на министерствата на екологията и земеделието е много рисково начинание, само че да се надяваме, че Има Такъв Народ има задоволително експертиза за сходна кадрова случка.

Този кабинет би приличал на първо четене на Оливър Кромуел, за него не можем да кажем ни положително, ни неприятно. Ще е загадка в първите му дни. "

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР