Гледах записите от Войводиново – двамата младежи отиват с идеята

...
Гледах записите от Войводиново – двамата младежи отиват с идеята
Коментари Харесай

Каракачанов: Гледах записите от Войводиново, двамата отиват да убиват

Гледах записите от Войводиново – двамата младежи отиват с концепцията да убиват. Това съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов пред публицисти в Народното събрание.

" Не съм бил очевидец на случката във Войводиново, само че другата страна твърди, че е ударена по челото. Възможно ли е един подобен човек, който е подготвен да убива, да възпроизведе удар по челото без никакви последствия и да бъде оставен да бъде сюрпризиран в тил. Гледал съм записите и се вижда, че той не излиза от колата с желание да се бие. Вижда се по какъв начин излиза от обсега на камерата, след това се връща с отпуснати ръце и тогава му налитат в тил “, съобщи Каракачанов и уточни, че може да е имало провокация и от двете страни.

Каракачанов уточни, че единият от очевидците на случката споделя по какъв начин бащата на двамата младежи се е опитал да ги разтърве и единият от тях е споделил: " Остави ме да го довърша “. " Те отиват с концепцията да го убиват. Аз приказвах с момчето и то ми сподели, че няма удари по тялото. Ритали са го в главата даже и когато е изгубил схващане “, съобщи Каракачанов и уточни, че единствено една пенсионирана учителка е призовала да не го удрят.

" Полицията би трябвало да бъде идентична в своите дейности за всички, само че това значи действителни ограничения за интеграция и образование, а освен приказки “, сподели още Каракачанов.

" Ето през вчерашния ден излиза някакъв да ме дава под съд – Ачо Циганина, който се е снимал с турското знаме и портрета на Ататюрк. Днес някакъв различен юноша щял да прави митинг и да ми желае оставката – той е наказан през 2018 година, че е откраднал 18 хиляди лева от " Америка за България “. Ето кой ги хрантути “, съобщи Каракачанов, представен от " Труд ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР