Гледах началото на днешната политическа логорея на Борисов и вече

...
Гледах началото на днешната политическа логорея на Борисов и вече
Коментари Харесай

Илиян Василев: Няма да си отиде с добро

Гледах началото на днешната политическа логорея на Борисов и към този момент съм безусловно уверен, този човек с положително няма да си отиде. Има психическо заболяване - назовавам властова обцесия, боязън от загубата на власт и връщането назад в света на личната му маловажност.
Всичко което предлага е пунта мара, само че с съответна цел и подъл, даже незаконен подтекст. Министрите му даже към този момент схващат, че не е с всичкия си. Тези фургони пред лечебни заведения с " бързите проби за Ковид " освен и толкоз параноя, те са бизнес план на корупцията и олигарахизацията в лабораторната медицина у нас.

Неговият другар го е облъчил, че с фургони пред лечебните заведения ще си реши казуса с медиите и публичното внимание, като подреден фургони и ще стартират всеобщо пробонабиране. Проблемът е, взетата проба е единствено началния стадий в дълъг развой - по-късно ще би трябвало да тичат в лабораториите да вършат проби на съветските си машини DT Prime, чийто представител е Борислав Великов - помните го кой е.

И тук допирам до закононарушението, което сега се прави в околните лаборатории до сърцето на Борисов. Мои познати с голям опит в тази сфера потвърдиха, че ЕДИНСТВЕНИЯТ метод тези " политкоректни " лаборатории да вършат доста проби и да вземат по 120 лв. за всеки един от тях е самите лаборатории да вършат " пулове " от по 5 или 10. Питайте какво значи това специалистите и каква достоверността на сходни проби.

Не можех да допускам на ушите си. Едно е да правиш пулове за профилактични проби в предприятия, друго е да правиш пулове пред лечебни заведения и в рискови групи. Чувствителността на ПиСиАр метода не е безспорна, изключително при РНК, и в този момент си представете - какво става когато пул тест дава позитивна проба. Дали вършат обособени проби с цел да изяснят кой е позитивен или просто генерират резултати че всички са позитивни!? Знаете какво значи това.

Справка сводките на Министерство на здравеопазването Информбюро за броя на инфектираните.

И какъв брой хитро са го измислили, тъй като съответствува с грипната вълна, която маскира разликата. Днес една обява в авторитетно американско издание пита - за какво 95 % от случаите на грип изчезнаха от статистиката? Да има настинали, с грип, даже с тежки признаци, само че в този момент всичко минава за евентуален КОВИД.

Борисов, който няма да време за се концентрира върху детайлите, до момента в който като Кашпировски омайва популацията, евентуално знае, че няма " бърз " ПиСиАр, по-малко от четири часа. Тук влиза времето за взимане и групиране на проби - те не се вършат на конвейр една след друга, а се чака време с цел да се групират според китовете.

Разбирам че Борисов от рецесията прави бизнес за своите, само че запитвам като последния добряк - този незабавния случай, от репортажа по Българска национална телевизия, отново ли би трябвало четири часа да чака пред болничното заведение с цел да получи резултата, който да му разреши да бъде признат в незабавното? Ами нали историята с оня доктор от бързата помощ по Българска национална телевизия, който от през днешния ден е на работа в Щутгарт, не е изолирана. И фургоните не вземат решение нищо.

Борисов, съвест, най-малко малко, от тази, най-дълбоко заспалата нямаш ли?!

Илиян Василев, Фейсбук
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР