Главният секретар на президентството Димитър Стоянов отправи остри въпроси във

...
Главният секретар на президентството Димитър Стоянов отправи остри въпроси във
Коментари Харесай

Главният секретар на президента с въпроси към Гешев, включително и за чатове на Борисов

Главният секретар на президентството Димитър Стоянов насочи остри въпроси във фейсбук към основния прокурор Иван Гешев, само че твърди, че не чака отговор, тъй като обвинител №1 e ”инсталиран с цел да не давате отговори ”.
Вижте какви са въпросите на Стоянов:
Гешев: " Политици и олигарси да заплащат на провокатори, с цел да употребят гражданската сила, не е ново. Новото е, че този, който следваше да е обединител на нацията – Радев, поддържа бегълците от правораздаването. Ние продължаваме в името на бъдещето на Родината "
Да стартираме от там:
1. Може ли да посочите в какво тъкмо се състои поддръжката на президента Радев за избраните от Вас като бегълци от правораздаването?
2. Къде в Конституцията на Република България е записано, че президентът трабва да е обединител на нацията? Надявам се, че вършиме разлика сред обединител и олицетворяващ единството на нацията (последното е записано в чл.92(1) от КРБ). Освен това в КД25/1995 година, уважаемият Конституционен съд е дал тълкователно определение какво значи " олицетворяване на единството на нацията "
3. Защо господин основен прокурор позволихте Божков да избяга от така наречен правораздаване?
4. Може ли да посочите сметките с финансови средства за така наречен платени митинги?
5. Защо вместо да разкриете истината за корупционните схеми на Божков с изпълнителната власт и изчезналите над 700 млн. в бюджета, както и аргументите за честите визити на един ПР, вие се занимавате с интриги?
6. Кога ще публикувате чатовете на премиера, министри и депутати с Божков и освен с него?
Не чакам отговор тъй като сте конфигуриран с цел да не давате отговори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР