Главният редактор на RT (Russia Today) Маргарита Симонян посочила столицата,

...
Главният редактор на RT (Russia Today) Маргарита Симонян посочила столицата,
Коментари Харесай

Ето къде по света са гласували с най-висок процент за Путин

Главният редактор на RT (Russia Today) Маргарита Симонян показала столицата, където процентът на гласувалите за Владимир Путин се оказал по-висок, в сравнение с в Русия, заяви politexpert.net.

Симонян деликатно следила по какъв начин минават президентските изборите в чужбина и установила къде дават на Путин най-голяма поддръжка. „ А в този момент най-интересното. Познайте къде е най-големият приръст на гласуващи за Путин спрямо предишните избори? В Лондон. 27,7% през 2012-а и 51,7% в 2018-а ” – написала тя в „ Телеграм ”. Тя отбелязала, че от всички дали своят вот в чужбина Путин е подсилен в Лондон от 84,4% от гласоподавателите, т.е. повече, в сравнение с 76,7% в РФ.

В умозаключение Симонян направила подигравателен коментар по адрес на английските политици, които, съгласно специалисти, преднамерено въвлякоха Русия в скандал в навечерието на изборите, с цел да посеят у жителите съмнение към управляващите. Обвиненията без доказателства по адрес на Москва единствено сплотиха хората срещу антируската агитация на Запада.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР