Главният прокурор успя да направи немислимото, като обедини срещу действията

...
Главният прокурор успя да направи немислимото, като обедини срещу действията
Коментари Харесай

Гешев обедини срещу себе си леви и десни на протест срещу олигархичния модел

Главният прокурор съумя да направи немислимото, като сплоти против дейностите си хора от разнообразни краища на политическия набор, които в четвъртък невиждано се събраха на спонтанна проява в отбрана на президента Румен Радев и против олигархичния модел на ръководство, олицетворяван от депутата предприемач Делян Пеевски и охраняван от Иван Гешев.

Протестът против " опита всички центрове на властта да бъдат подчинени на настоящия мутренски модел на ръководство " стартира още към 14 часа. Първоначалната самодейност бе на проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян, известни като " отровното трио " коментатори в предаването на Сашо Диков по телевизия " Евроком ".

Към 18 часа към митинга се причислиха доста хора, включително и симпатизанти на Българска социалистическа партия. Сред тях излезе и президентът Румен Радев.

" Скъпи българи. Благодаря на всички вас, които са тук. Виждам хора от всички политически хоризонти и това не е инцидентно. Българската мафия реализира невъзможното. Обедини почтените хора против себе си. От всички нас зависи да изхвърлим мафията от изпълнителната власт. Да изхвърлим мафията от прокуратурата, която мафията употребява по най-безпардонен метод за собствен щит и политически репресии. Българската мафия е безпардонна, тъй като прекомерно дълго я търпяхме. Днес гневът се излива на площада. Не на страха! Ще си върнем България. Мутри вън! " , сподели Радев.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР