Главният прокурор Сотир Цацаров, неговият заместник Иван Гешев, както и

...
Главният прокурор Сотир Цацаров, неговият заместник Иван Гешев, както и
Коментари Харесай

Съветник на Тръмп прие Цацаров и Гешев в Белия дом

Главният прокурор Сотир Цацаров, неговият заместител Иван Гешев, както и ръководителите на ДАНС Димитър Георгиев, Националната разследваща работа Атанас Атанасов и работа " Военна информация " Велко Атанасов, са били признати и в Белия дом, стана ясно от фотография публикувана от пресцентъра на прокуратурата.  

Българската делегация беше на посещаване в Съединени американски щати през миналата седмица, където се срещна с съветника на президента Доналд Тръмп Тим Морисън. Морисън е член на Съвета по национална сигурност в администрацията на американския президент, а измежду тематиките за диалог са били въпросите на Европа, Русия и контрола над оръжията за всеобщо поразяване. 

На формалната си фейсбук-страница Федералното бюро за следствие (ФБР) в петък също разгласява фотография за срещата с управленията на българските прокуратура и специфични служби.
 
Основната тематика на диалозите с българските представители във Вашингтон са били съдействието сред правоохранителните органи на Съединени американски щати и България, обменът на информация, противодействието на корупцията и проведената престъпност, прането на пари, както и дейностите в отбрана на националната сигурност, оповестиха предходната седмица от държавното обвиняване.

" Отделът за интернационалните интервенции на ФБР и юридическото ни аташе в София бяха домакини на делегация, ръководена от генералния прокурор на България Сотир Стефанов Цацаров тази седмица. Ръководителите на ФБР приветстваха делегацията в Щаба на ФБР за полемики по отношение на съдействието в региона на правоприлагането и най-хубавите практики в комплицирани интернационалните следствия ", пишат от Федералното бюро за следствия на Съединени американски щати.

За последната половин година това е втората аудиенция в Съединени американски щати на Иван Гешев, чиято кандидатура за идващ основен прокурор би трябвало да бъде гласувана в четвъртък от Висшия правосъден съвет (ВСС). 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР