Главният прокурор Сотир Цацаров и заместниците му – Иван Гешев

...
Главният прокурор Сотир Цацаров и заместниците му – Иван Гешев
Коментари Харесай

При среща с Цацаров: Ваклин заяви, че има натиск срещу него заради делото „Иванчева”

Главният прокурор Сотир Цацаров и заместниците му – Иван Гешев и Мария Шишкова се срещнаха с Александър Ваклин, по негова молба, оповестяват от спресслужбата Прокуратурата.

По думите на предприемача, има систематичен и целеустремен напън по отношение на него и фамилията му, в резултат на показанията му като очевидец по делото „ Иванчева”. Той подаде сигнала за рушвет против отстранената кметица на „ Младост” Десислава Иванчева.
Биляна Петрова: Мотивите на съда демонстрират, че Ваклин приказва лъжи Отстранената заместник-кметица на „ Младост ” е подала иск в Страсбург поради нарушените ѝ права при ареста
Ваклин е отбелязал пред обвинител №1, че са били положени целенасочени старания в общественото пространство да бъде наранена персоналната и професионалната му известност в медийни изявления.

От държавното обвиняване показват, че съгласно Конституцията на Република България, свободата на изложение на мнение не може да се употребява за уронване на правата и положителното име на другиго.
Александър Ваклин: Нямам проблем да се изправя очи в очи с Десислава Иванчева „ Аз свърших това, което трябваше да свърша. Това безсрамие трябваше да бъде докладвано ", съобщи предприемачът в „ Тази събота ”
Главният прокурор и неговите заместници са декларирали своето схващане към изложените от Ваклин проблеми и показват, че ще застанат зад всеки очевидец в отбрана на законовите му права.

От управлението на Прокуратурата показват, че е неприемливо да има опити за напън върху очевидци и уронване на положителното им име, в това число и посредством дирижирани медийни акции.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР