Главният прокурор на Република България внесе в деловодството на 49-ото

...
Главният прокурор на Република България внесе в деловодството на 49-ото
Коментари Харесай

Главният прокурор поиска имунитета на Даниел Александров

Главният прокурор на Република България внесе в деловодството на 49-ото Народно заседание искане за снемане на имунитета на народния представител Даниел Александров по предложение на Софийската градска прокуратура (СГП).

Искането е по отношение на досъдебно произвеждане, формирано на 31.05.2023г. В предлагането се сочи, че все още са налице доказателства за привличането му в качеството на обвинен за закононарушение.

Наблюдаващият прокурор в СГП е счел, че в хода на следствието са събрани доказателства  по тази причина, че на 07.05.2023 година, в с. Бистрица, Д. А. посредством приложимост на мощ направил дейности, за да възбуди полово предпочитание без съвукупление  по отношение на разположение, навършило 14-годишна възраст, оповестиха от обвиняването.

В дъното на всичко стои моят бракоразвод, безапелационен е той

„ Няма нищо такова, което излиза по май адрес. В дъното на това стои моят бракоразвод, които е от месец и половина – два. Опитахме се да го запазим в загадка “, сподели в изказване депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Александров.

Той бе безапелационен, че няма нищо правилно, в това което е написано по негов адрес. „ Това не е правилно, заставам зад името си. Всичко това ще се потвърди в съда “, безапелационен е Александров.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР