Главният прокурор на Република България награди младши прокурор Христо Марков

...
Главният прокурор на Република България награди младши прокурор Христо Марков
Коментари Харесай

Наградиха млад прокурор от Шумен за висок професионализъм

Главният прокурор на Република България награди младши прокурор Христо Марков от Шуменска районна прокуратура с отличие " Служебна признателност “ дружно с грамота за проявен професионализъм и безупречно осъществяване на служебните отговорности като наблюдаващ прокурор по 12 бързи производства с предмет закононарушения срещу реда на ръководството, завършили с неоправдателни присъди в границите на месец декември, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

Предложението за награждаване е направено от Любомир Георгиев – административен началник на Районна прокуратура - Шумен,  поради извънредно професионалната и прецизна работа на младши прокурор Марков по ръководените от него 12 бързи производства против група непознати жители, минали нерегламентирано границата на Република България. Същите са завършени в извънредно къси периоди – в рамките от 24 до 36 часа от започване на следствието до постановяване на финален правосъден акт по всяко едно от тези каузи.

Младши прокурор Христо Марков приключва компетентност " Право “  през 2018 година в Университета за национално и международно стопанство в гр. София. На 30 август 2021 година е назначен на длъжността младши прокурор. Изпълнява образцово служебните си отговорности в Районната прокуратура на град Шумен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР