Главният прокурор на Република България Иван Гешев и главният прокурор

...
Главният прокурор на Република България Иван Гешев и главният прокурор
Коментари Харесай

Иван Гешев и Лаура Кьовеши обсъдиха корупцията и борбата с организираната престъпност

Главният прокурор на Република България Иван Гешев и основният прокурор на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши организираха среща в Съдебната палата в София. На срещата участваха заместниците на основния прокурор Даниела Машева, Красимира Филипова, Десислава Пиронева и завеждащият Отдел 8 във ВКП - " Престъпления срещу финансовите ползи на Европейски Съюз и взаимоотношение с Европейската прокуратура " прокурор Камен Михов. От страна на Европейската прокуратура присъединяване взеха българският представител в Европейската прокуратура Теодора Георгиева, и.д. началник на бранш „ Стратегии и осъществяване “ Милан Ярон и представителят Тине Холевоет, оповестиха от прокуратурата.

Иван Гешев поздрави Лаура Кьовеши по отношение на формалния старт на 1 юни 2021 година на работата на Европейската прокуратура.

Главният прокурор Иван Гешев изрази убеденост в вероятностите за сполучливо съдействие в полза на европейските жители сред Прокуратурата на Република България и Европейската прокуратура по противопоставяне на измамите със средства на Европейския съюз, злоупотребите с Данък добавена стойност, изпирането на пари, корупцията и проведената престъпност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР