Главният прокурор Иван Гешев коментира оправдателните присъди за Иво Прокопиев

...
Главният прокурор Иван Гешев коментира оправдателните присъди за Иво Прокопиев
Коментари Харесай

Гешев: Загубихме малка битка, но ще спечелим войната в името на справедливостта за ограбените българи

Главният прокурор Иван Гешев разяснява оправдателните присъди за Иво Прокопиев и двамата министри от кабинета Борисов 1, които са заемали постовете си отпред на финансите и стопанската система по негово предложение.

Малко откакто спецсъдът оправда Прокопиев, Дянков и Трайков за нанесените на данъкоплатците вреди в размер на 21 млн. лева от продажбата на 33% от електроразпределителното сдружение EVN, основният прокурор акцентира, че няма желание да се отхвърля от следствието на олигарсите в страната, забогатели по противозаконен метод. Гешев подсети крилатата фраза за изгубената борба, само че извоюваната война.

" Уважение към решението на съда. Респект към сътрудниците прокурори. Загубихме дребна борба, само че сме твърдо решени да спечелим войната против корумпираните политици и незаконно забогателите олигарси. В името на справедливостта за ограбените българи, които заслужават по-добър живот.

 

Уважение към решението на съда. Респект към сътрудниците прокурори. Загубихме дребна борба, само че сме твърдо решени да спечелим войната против корумпираните политици и незаконно забогателите олигарси. В името на справедливостта за ограбените българи, които заслужават по-добър живот. pic.twitter.com/O0HAKb3snm
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG) June 28, 2020
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР