Главният прокурор Иван Гешев е начело на българската делегация, която

...
Главният прокурор Иван Гешев е начело на българската делегация, която
Коментари Харесай

Гешев е на официално посещение в Турция

Главният прокурор Иван Гешев е отпред на българската делегация, която е на публично посещаване в Турция, оповестиха от прокуратурата.

В делегацията са включени зам.-главният прокурор и началник на Върховната административна прокуратура Десислава Пиронева и представителят на основния прокурор Сийка Милева. Официалното посещаване е по покана на турския основен прокурор Бекир Шахин.

В рамките на визитата са планувани срещи във Върховния съд и Главната прокуратура на Република Турция. Българската делегация ще посети и новооткритата постройка на Главната прокуратура в Анкара.

Основен акцент в диалозите сред управленията на прокуратурите на двете прилежащи страни ще бъде продължение на отличното съдействие по наказателноправни въпроси, сферата на антитероризма, както и противодействието против трансграничната проведена престъпност и битката с незаконната миграция, се показва в известието.

Визитата е продължение на дейния разговор сред прокуратурите на България и Турция, намерил израз в основаването на Балканския конгрес на основните прокурори, се отбелязва още в известието. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР