Главният преговарящ за Brexit от страна на Европейския съюз Мишел

...
Главният преговарящ за Brexit от страна на Европейския съюз Мишел
Коментари Харесай

Напредък в преговорите за Brexit

Главният договарящ за Brexit от страна на Европейския съюз Мишел Барние съобщи в понеделник, че е реализирано единодушие по отношение на „ огромна част от това, което би се трансформирало в подредено излизане на Англия “ от Съюза. Това оповестява Deutsche Welle, представена от " Фокус ".
Съгласно думите на Барние, след извършените в събота и неделя срещи е реализирано необятно единодушие по договорката за преходния интервал, започващ след 29 март 2019 година
На конференция в Брюксел, след диалози сред Барние и неговия английски сътрудник Дейвид Дейвис, бе обявено, че „ ние постигнахме единодушие за преходния интервал “, който съгласно дадената информация ще бъде стеснен във времето.
Според сделката сред двамата, Англия ще остане част от единния пазар на Съюза до края на 2020 година, като през това време ще съблюдава законите на организацията, само че няма да взе участие във взимането на решенията.
По-рано през днешния ден стана ясно, че Ирландия е поискала гаранции, че във всяко допустимо съглашение за Brexit, ще бъдат регистрирани ползите на Дъблин за границата със Северна Ирландия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР