Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков очаква отборът му

...
Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков очаква отборът му
Коментари Харесай

Балъков: Не ни интересува играта на ЦСКА

Главният управител на ЦСКА 1948 Красимир Балъков чака тимът му да изиграе добър мач против ЦСКА, като се надява играчите да не повторят грешките от дуела сред двата отбора, с който бе намерено шампионата през август.

" Очакванията са да играем първокласен, прекрасен футбол и несъмнено, всякога си го повтаряме, да побеждаваме ", сподели Балъков на конференция преди мача.

Снимка: Lap.bg

Двата " червени " тима се срещнаха на старта на сезона и приключиха 2:2, а новакът в Първа лига изпусна задатък от 2:0.

" По-различното в този момент е, че беше първи мач от шампионата и нито ние, нито те знаехме къде се намираме. Не можем да го съпоставяме с този, който идва. Сега те ни познават по-добре, както и ние тях. Надявам се да бъде динамичен и прекрасен мач и да зарадваме почитателите. Ние ще желаеме да бъдем компактни, да бъдем нападателни. Какво ще вършат те, нас не ни интересува ", сподели Балъков.

" В първия мач допуснахме неточности. В края на полувремето тогава ни вкараха непотребен гол от общоприета обстановка, доверчив фаул, който даде самочувствие на тима на ЦСКА. Работили сме, с цел да почистим пропуските. Знаем, че не сме достигнали тази организация и синхрон сред линиите, който ни се желае. Надявам се да сме си взели урок от грешките, които направихме в първия мач. Не мисля, че при нас натискът е по-малък в сравнение с при нашия съперник ", добави експертът.

Снимка: БГНЕС

Снощи ЦСКА загуби с 0:1 от " Йънг Бойс " в Лига Европа от Йънг Бойс, а дебют в евротурнирите направи новият ментор на отбора Бруно Акрапович.

" Ние не можем да разчитаме на това, че са играли през вчерашния ден. Те имат толкоз положителни футболисти, които могат да бъдат сменени, да ротират. Този мач, който изиграха нощес, няма да бъде от голяма важност за тях ", сподели Балъков.

Снимка: Lap.bg

" Има разлика в ЦСКА. Познавам треньора им доста добре. Той е от немската школа. Неговият жанр на работа ми е явен. Въпросът е в деня на мача футболистите да осъществят концепциите на треньора. ЦСКА в този момент играе по напълно друг метод спрямо предходния треньор ", добави той.

ЦСКА 1948 има кадрови проблеми, само че Балъков не желае да подчертава върху тях.

" Доста проблеми имаме, само че не желаеме да ги слагаме на първа линия. Мобилизираме се, стягаме се, който е здрав той ще играе ", добави именитият ни полузащитник и воин от международното в Съединени американски щати през 1994 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР